Κόσμος

Extreme makeover για να μπουν στο site των ωραίων

Επιθυμώντας διακαώς να γίνουν μέλη σε ένα site γνωριμιών "υψηλών προδιαγραφών" ομορφιάς, δεν είναι λίγοι εκείνοι που οδηγήθηκαν σε ακραίες αλλαγές στην εμφάνισή τους προκειμένου να γίνουν δεκτοί.

Για να γίνει κάποιος μέλος στο BeautifulPeople.com αποφασίζουν τα ήδη υπάρχοντα μέλη του αντίθετου φύλου εντός 48 ωρών.

Εκτός από αλλαγές στο στυλ και τις ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, ορισμένοι έχουν υποβληθεί ακόμα και σε πλαστικές προκειμένου να αλλάξουν την εμφάνισή τους.

Από την έναρξη της λειτουργίας του έχουν απορριφθεί 7,5 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ περισσότεροι από 1 στους 4 που απορρίφθηκαν έκαναν δραματικές αλλαγές στην εμφάνισή τους με την ελπίδα να γίνουν δεκτοί.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο