Κόσμος

Φέκτερ: “Κούρεμα” του ελληνικού χρέους μόνο αν επιτευχθούν οι στόχοι

Η δέσμευση ότι οι Ευρωπαίοι θα εξετάσουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο νέου "κουρέματος" του ελληνικού χρέους εφόσον επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι ισχυρή δηλώνει η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μ. Φέκτερ.

Πάντως, η κα Φέκτερ δηλώνει στο ΒΗΜΑ της Κυριακής πως “η κατάσταση θα παραμείνει δύσκολη για αρκετά χρόνια ακόμη” και επισημαίνει “δεν μπορείς να δαπανάς περισσότερα απ όσα η οικονομία σου μπορεί να αντέξει”.

Ωστόσο, επισημαίνει πως η ασθενής οικονομική κατάσταση και το υψηλό ποσοστό ανεργίας αποτελούν βαρύ φορτίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Κεραυνοί” Φέκτερ για τη Βρετανία – Εκεί ξεπλένουν βρώμικο χρήμα

Προκλητική η Φέκτερ: Να τηρήσει τους όρους η Κύπρος για να πάρει τα 10 δισ. ευρώ

Το ΔΝΤ “παγώνει” νέο κούρεμα στο ελληνικό χρέος αλλά…

Financial Times: ”Κουρέψτε το χρέος – Εκτινάχθηκε σε επίπεδα πολέμου”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χαμάς: Ο Νετανιάχου συνεχίζει να λέει μία «σειρά από ψέματα προσπαθώντας να αποκρύψει την αλήθεια»
Ο Νετανιάχου, από την πλευρά του είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να καταλάβει τη Γάζα, αλλά να «την απελευθερώσει από τη Χαμάς», κατηγορώντας τους επικριτές του για «παγκόσμια εκστρατεία ψεμάτων»
Μαχητές της Χαμάς
«Το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφαση για τη Γάζα» - Κοινή δήλωση Ελλάδας και άλλων 4 χωρών
Με κοινή τους δήλωση οι Μόνιμοι Αντιπρόσωποι των 5 χωρών καταδίκασαν την απόφαση του Ισραήλ να επεκτείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα - «Ανθρωπιστική καταστροφή αδιανόητου μεγέθους»
Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ 10
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες προειδοποιούν ότι δεν θα δεχτούν μια «δεύτερη Γιάλτα»
Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο παρουσιάζουν το δικό τους σχέδιο ειρήνης και ξεκαθαρίζουν ότι το Κίεβο πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Ο Ζελένσκι απορρίπτει κάθε εδαφική παραχώρηση
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν 6