Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η αναψοκοκκινισμένη Μέρκελ την ώρα που κάνει σκι – ΦΩΤΟ

Η αναψοκοκκινισμένη Μέρκελ την ώρα που κάνει σκι – ΦΩΤΟ

Με τα παγοπέδιλα στο χέρι, με ειδικό μαντήλι fleece στο κεφάλι και αναψοκοκκινισμένη η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ πήγε και φέτος για σκι στο ταπεινό St. Moritz της Ελβετίας….

Για τους βορειοευρωπαίους, το σκι δεν είναι πολυτέλεια. Αυτό είναι δεδομένο. Όμως έχει σημασία και που κάνεις σκι την ώρα που όλη η ευρώπη βασανίζεται από την σκληρή λιτότητα και εσύ είσαι εκείνος που την έχεις εμπνευστεί και την εφαρμόζεις απαρέγκλιτα.

 H Άνγκελα Μέρκελ πιέστηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Μετείχε στις φοβερές διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Και έγινε πάλι καγκελάριος. Και για να ξεδώσει μετά από όλα αυτά είπε να πεταχτεί – όχι όπου κι όπου – αλλά στο St. Moritz – για να αλλάξει τον αέρα της και να κάνει σκι…

Το χιόνι ήταν πολύ καλής ποιότητας σύμφωνα με την Bild και η καγκελάριος είχε την ευκαιρία να κάνει πολλά χιλιόμετρα και γι’ αυτο και οι φωτογραφίες την δείχνουν αναψοκοκκινισμένη και ελαφρώς εξαντλημένη.

Παρατήρηση: Η καγκελάριος είναι πολύ πιθανόν να κάνει διακοπές για 2 εβδομάδες αφού το πρώτο επίσημο ραντεβού της είναι σε 2 εβδομάδες. Το γκρι fleece που φοράει, σύμφωνα με την Bild το φορούσε και πέρυσι.

Φτώχεια καταραμένη!

πηγη φωτο: BILD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θύμα τροχαίου η Άνγκελα Μέρκελ

Ποιος σιχαίνεται τη λαχανόσουπα της Μέρκελ;

Η φιλόμουση αλλά ατάλαντη κυρία Μέρκελ: Μου αρέσει να τραγουδάω

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε