Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν αμόρφωτη” λέει μέλος της βασιλικής οικογένειας!

“Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν αμόρφωτη” λέει μέλος της βασιλικής οικογένειας!

Μια συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί έδωσε η πριγκίπισσα Μαρί Κριστίν σε καναδικό τηλεοπτικό σταθμό, στάζοντας… χολή για την Νταϊάνα, αν και στην αρχή έκανε τη δύσκολη και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να αναφερθεί στη βασιλική οικογένεια.

Μπορεί η αδικοχαμένη Νταϊάνα να ήταν η “πριγκίπισσα του λαού” για τους Βρετανούς, αλλά για την 60χρονη ήταν απλώς μια “αμόρφωτη”

“Έμενε δίπλα μου στο παλάτι του Κένσιγκτον και πρέπει να πω ότι τη συμπαθούσα πολύ. Ήμουν πολύ δεμένη μαζί της”, δήλωσε η Μαρί Κριστίν, η οποία δείχνοντας τη… συμπάθειά της, έκανε αρνητικά σχόλια για την Νταϊάνα, η οποία δεν είχε διαπρέψει στις σπουδές της.

“Είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους με χαμηλή εκπαίδευση, όπως οι αστέρες της ποπ ή του κινηματογράφου, να υμνούνται από ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ακόμα πιο δύσκολο αν δεν έχουν μία μητέρα να τους μεγαλώσει με αυστηρότητα. Η Νταϊάνα δεν είχε μία μητέρα να τη μεγαλώσει όπως έπρεπε και δεν ήταν αρκετά μορφωμένη, επομένως ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσει το θαυμασμό του κόσμου”, δήλωσε η πριγκίπισσα Μάικλ του Κέντ.

Ερωτηθείσα για το ζεύγος Ουίλιαμ και Κέιτ είπε ότι ο κόσμος λατρεύει να βλέπει όμορφους νέους να παντρεύονται και ευχήθηκε να γίνουν και άλλοι γάμοι σύντομα, γιατί οι Βρετανοί θέλουν να τους νέους της βασιλικής οικογένειας τονίζοντας πως τα μεγαλύτερα σε ηλικία μέλη είναι βαρετά.

Τα σχόλιά της, βέβαια, δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα, με τη βιογράφο της βασιλικής οικογένειας, Λαίδη Κόλιν Κάμπελ να τα χαρακτηρίζει “σκουπίδια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελικά δεν σκότωσαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα κομάντο της SAS

Κομάντο της SAS σκότωσε την πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Πριγκίπισσα Diana: 16χρόνια μετά το θάνατό της! Δες όλες τις τρυφερές στιγμές με τους γιους

Ποιο φόρεμα πίστευε η Νταϊάνα ότι ήταν πολύ τολμηρό;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε