Κόσμος

Η Μελάνια επισκιάζει τη στρατιωτική παρέλαση! Δείτε live

Με επίτιμο καλεσμένο τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Εμανουέλ Μακρόν να χαιρετά το πλήθος μέσα από ένα ανοιχτό στρατιωτικό τζιπ, η παρέλαση και οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική γιορτή της Γαλλίας, είναι σε πλήρη εξέλιξη στο Παρίσι. Έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις η Μελάνια Τραμπ.

Όσο ο Εμανουέλ Μακρόν, ανάμεσα σε έφιππους στρατιωτικούς, κατέβαινε τη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων μέσα σε ένα στρατιωτικό τζιπ για να φτάσει στην Place de la Concorde, η σύζυγός του Μπριζίτ Τρονιέ, με ένα πετρόλ ταγιέρ, υποδέχτηκε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και την εντυπωσιακή, ξανά, σύζυγό του, Μελάνια, η οποία φορούσε ένα φόρεμα αμάνικο, με γαλάζια ζώνη και λουλούδια. Απαραίτητο αξεσουάρ της, τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Δείτε live όσα γίνονται στο Παρίσι για την Ημέρα της Βαστίλης

Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ στην ειδική εξέδρα απ’ όπου θα παρακολουθήσουν την παρέλαση μαζί με τον πρόεδρο της Γαλλίας και τη σύζυγό του, υποδέχτηκε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Τρονιέ.

Δείτε στιγμές από την παρέλαση

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία για βοδινό κρέας, αιθανόλη και γεωργικά προϊόντα – Δεν έπεσαν υπογραφές
Με σόου στο Οβάλ Γραφείο και μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την πρώτη εμπορική συμφωνία μετά την επιβολή των δασμών
Ντόναλντ Τραμπ 1
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου