Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ξεχείλισε η οργή! Επεισόδιο με συγγενείς των αγνοουμένων στη συνέντευξη Τύπου της Malaysia Airlines – Έριξαν στο έδαφος γυναίκα

Ξεχείλισε η οργή! Επεισόδιο με συγγενείς των αγνοουμένων στη συνέντευξη Τύπου της Malaysia Airlines – Έριξαν στο έδαφος γυναίκα

– Ένταση και ξύλο στη συνέντευξη Τύπου της Malaysia Airlines
– Αστυνομικοί έβγαλαν “σηκωτή” γυναίκα συγγενή επιβάτη του αγνοούμενου Boeing
– Επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφους
– Φοιτητής από την Ταϊβάν “εντόπισε” το αεροπλάνο σε… ζούγκλα!
– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Έχουν περάσει 11 μέρες και ακόμη δεν έχουν την παραμικρή ιδέα ποια ήταν η τύχη των δικών τους ανθρώπων. Μπορεί να έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα πως έχουν φύγει από τη ζωή, οι ελπίδες για το αντίθετο έχουν πια εξαφανιστεί, αλλά θέλουν να ξέρουν. Να έχουν απαντήσεις τι έγινε.

Οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων της πτήσης MH370 των Malaysian Airlines ζουν τη δική τους κόλαση εδώ και 11 μέρες. Μέχρι που το ποτήρι της οργής τους ξεχείλισε. Και την Τετάρτη, σύμφωνα με το Sky News, επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα όπου δινόταν η συνέντευξη Τύπου, η καθημερινή ενημέρωση της εταιρίας για τις εξελίξεις σχετικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου.

Φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters δείχνουν τους αστυνομικούς να παίρνουν “σηκωτοί” μια γυναίκα, περίπου 60 ετών, από την αίθουσα. Κι εκείνη σπαράζει. Είναι συγγενής ενός από τους Κινέζους επιβάτες της μοιραίας πτήσης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έριξαν στο έδαφος δύο γυναίκες συγγενείς των αγνοουμένων και τις χτύπησαν, πριν τους βγάλουν από την αίθουσα. Και όλα αυτά γιατί επιχείρησαν να ξεδιπλώσουν ένα πανό διαμαρτυρίας μέσα στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου.


Το είδαν στις… Μαλδίβες

Εκτός από τον φοιτητή που κατάφερε να το εντοπίσει πάνω από μια… ζούγκλα, κανείς δεν ξέρει που, η αστυνομία στις Μαλδίβες εξετάζει τις πληροφορίες πως κάτοικοι ενός απομακρυσμένου νησιού του αρχιπελάγους, του Κούντα Χουβάντου, είδαν “ένα μεγάλο αεροσκάφος να πετά σε ασυνήθιστα χαμηλό ύψος” την ημέρα της εξαφάνισης της πτήσης MH370.

Οι αυτόπτες μάρτυρες διηγούνται ότι είδαν στις 8 Μαρτίου ένα μεγάλο λευκό αεροσκάφος με κόκκινες ρίγες να πετάει σε πολύ χαμηλό ύψος κατευθυνόμενο προς το νότιο άκρο του αρχιπελάγους.

Οι έρευνες γίνονται σε μια έκταση 2,24 εκατομμυρίων τετραγωνικών μιλίων και πλέον εξετάζεται η πιθανότητα να κατευθύνθηκε προς τον νότιο Ινδικό Ωκεανό.
“Η υπόθεση εργασίας είναι ότι κατευθύνθηκε προς νότον και ακόμη περισσότερο ότι έφθασε μέχρι το τέλος αυτού του αεροδιαδρόμου”, δήλωσε πηγή των ερευνών που δεν κατονομάζεται.

Το συμπέρασμα ότι κατευθύνθηκε προς το νότο βασίζεται στην έλλειψη στοιχείων από χώρες που βρίσκονται στον βόρειο αεροδιάδρομο ότι το αεροπλάνο διέσχισε τον εναέριο χώρο τους και στη μη ανεύρεση οποιουδήποτε ίχνους από συντρίμμια στο βόρειο τμήμα του νοτίου αεροδιαδρόμου.
Ήδη από την περασμένη εβδομάδα αμερικανική πηγή είχε δηλώσει ότι το πιθανότερο είναι ότι το αεροπλάνο πέταξε προς νότο, εξαντλήθηκαν τα καύσιμα και έπεσε στη θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε στη ζούγκλα το εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines; Εικόνες – μυστήριο από δορυφόρο

Malaysian Airlines! Κάτοικοι των Μαλδίβων υποστηρίζουν ότι είδαν αεροπλάνο να πετάει χαμηλά την ημέρα της εξαφάνισης

Το σενάριο τρόμου: Πώς μπορούν αεροπειρατές να κρύψουν το Boeing

Ο πιλότος που χώριζε και ο συγκυβερνήτης που ετοιμαζόταν να παντρευτεί – Η ζωή των δυο ανθρώπων που είχαν στα χέρια τους την τύχη της πτήσης MH370

Οι γεωπολιτικές συνέπειες της εξαφάνισης του Μποινγκ

Ζωές στον “αέρα” – Οι αγνοούμενοι της πτήσης ΜΗ370 των Malaysian Airlines – Μητέρες που περιμένουν ακόμα τα παιδιά τους

Μέσα από το πιλοτήριο η αλλαγή πορείας του Boeing των Malaysian Airlines – Ποιος “μπήκε” στο σύστημα και άλλαξε το σχέδιο πτήσης

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε