Κόσμος

Κόλαση φωτιάς για τρίτη μέρα στην Καλιφόρνια

Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Καλιφόρνια και έχει προκαλέσει έως τώρα την καταστροφή δασικής έκτασης 10.000 στρεμμάτων.

Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, απειλώντας χιλιάδες σπίτια. Τουλάχιστον 1.100 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους.
 
Περίπου 900 πυροσβέστες κατάφεραν, τα ξημερώματα της Παρασκευής, να θέσουν υπό έλεγχο το 10% της πύρινης λαίλαπας, η οποία μέχρι στιγμής έχει κάψει τουλάχιστον 10.000 στρέμματα δάσους.
 
Αρκετά κτίρια και περίπου 15 σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές, δεν έχουν αναφερθεί έως τώρα τραυματισμοί. Τουλάχιστον 4.000 κατοικίες έχουν κριθεί ότι απειλούνται από τις φλόγες της φωτιάς και το ένα τέταρτο των ανθρώπων που διαμένουν σε αυτές έχουν απομακρυνθεί.
 
Οι επικεφαλής των πυροσβεστικών συνεργείων υπολογίζουν ότι η πυρκαγιά θα έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο μέχρι τη Δευτέρα.

Διαβάστε

Τραγωδία στη Μόσχα, 38 νεκροί από φωτιά σε ψυχιατρική κλινική

Η στιγμή της έκρηξης στο Τέξας: “Μπαμπά, δε μπορώ να ακούσω! Σε παρακαλώ πάμε να φύγουμε!” (VIDEO)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1