Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κωσταλέξι για 3 έφηβες στην Αριζόνα: Δυο χρόνια της κρατούσαν κλειδωμένες στο σπίτι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS

Τρία κορίτσια ζούσαν φυλακισμένα, σε συνθήκες αιχμαλωσίας, για σχεδόν δυο χρόνια. Τις κρατούσαν κλειδωμένες στο σπίτι τους στην Αριζόνα η μητέρα τους και ο πατριός τους.

Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τα δυο μικρότερα κορίτσια, ηλικίας 12 και 13 ετών, κατάφεραν να το σκάσουν και να ειδοποιήσουν τους γείτονες, όπως γράφει η εφημερίδα Arizona Daily Star.

Τα τρία κορίτσια κρατούνταν σε συνθήκες αιχμαλωσίες για τουλάχιστον δυο χρόνια – Υπάρχουν και ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία βρήκε την τρίτη κοπέλα, ηλικίας 17 ετών κλειδωμένη στο δωμάτιό της. Τα κορίτσια ήταν υποσιτισμένα και «εξαιρετικά βρώμικα», σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών αρχών.

Τα τρία παιδιά είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο για τουλάχιστον έξι μήνες και ότι η μητέρα τους και ο πατριός τους, τους έδιναν μόνο ένα γεύμα την ημέρα.

Η αστυνομία συνέλαβε την 32χρονη μητέρα και τον επίσης 34χρονο πατριό, οι οποίοι είναι πλέον αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της απαγωγής και της συναισθηματικής και σωματικής κακοποίησης παιδιών.
Ο 34χρονος Φερνάντο Ρίχτερ και η 32χρονη σύζυγός του και μητέρα των παιδιών, Σοφία, συνελήφθησαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
Ο πατριός αντιμετωπίζει μια επιπρόσθετη βαριά κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Κρις Ουίντμερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωσταλέξι: Μια μέρα σαν σήμερα που συγκλόνισε τη χώρα – Φωτό!

Κωσταλέξι στο Ντένβερ: Κρατούσαν τα παιδιά τους μέσα σε περιττώματα

Κοζάνη: Σύγχρονο ”Κωσταλέξι” σε σπίτι – Κρατούσε αλυσοδεμένη τη γυναίκα και τον γιο του – Σε άθλια κατάσταση τα θύματα από δαγκώματα τρωκτικών

Εύβοια: Φροντιστήριο… ”Κωσταλέξι” – Κλείδωσαν τους μαθητές για να μην γίνει έλεγχος!

Κτήνη στη Θεσσαλονίκη! Αιχμάλωτη 2,5 χρόνια σε στάβλο μία 46χρονη – Δούλευε και τη βίαζε το “αφεντικό”

Όλη η αλήθεια για το… “Κωσταλέξι” του Ρεθύμνου

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε