Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κωσταλέξι στο Ντένβερ: Κρατούσαν τα παιδιά τους μέσα σε περιττώματα

Οι γονείς των παιδιών
Οι γονείς των παιδιών

Μια απίστευτη υπόθεση έρχεται στο φως από το Ντένβερ των ΗΠΑ. Τέσσερα παιδάκια, ηλικίας 2, 4, 5 και 6 ετών, ζούσαν κλεισμένα μέσα στο σπίτι τους, δε μιλούσαν, ήταν υποσιτισμένα και δεν ήξεραν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα.

Τα τέσσερα αγοράκια δεν ήξεραν καν να μιλάνε και επικοινωνούσαν μόνο με κραυγές, σύμφωνα με την αστυνομία του Ντένβερ, μεταδίδει το Associated Press. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι μιλούν για ανυπόφορη μυρωδιά, που έμοιαζε με πτώμα ζώου σε αποσύνθεση.

Η μητέρα των παιδιών, η 35χρονη Λορίντα Μπέιλι
Ήταν υποσιτισμένα, δεν γνώρισαν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα και επικοινωνούσαν μεταξύ τους με νοήματα και κραυγές, αναφέρει έγγραφο της αστυνομίας.

Οι γονείς τους, ο 66χρονος Γουέιν Σπερλινγκ και η 35χρονη Λορίντα Μπέιλι κατηγορούνται για τέσσερα κακουργήματα κακοποίησης παιδιών. Τον Ιούνιο του 2009 είχαν διωχθεί για πλημμέλημα και είχαν δηλώνει ένοχοι. Τους είχε αφαιρεθεί η κηδεμονία των παιδιών, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και τα παιδιά παρέμειναν μαζί τους!

Κάτω από το κρεββάτι όπου κοιμούνταν τα παιδιά υπήρχε «βουνό» από περιττώματα των γατών και το πάτωμα ήταν εμποτισμένο από τα ούρα τους!

Η νέες διώξεις έγιναν μετά από έρευνα που ξεκίνησε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2012, όταν η Μπέιλι πήγε τον μικρότερο γιο της στο νοσοκομείο St. Joseph για ένα κόψιμο στο κούτελό του, το οποίο όπως είπε έγινε όταν το παιδί έπεσε.

Ο γιατρός στα επείγοντα ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές πως το παιδί ήταν άπλυτο και μύριζε τσιγαρίλα. Ακολούθησε έρευνα από τις αρχές πρόνοιας. Σύμφωνα με τον γιατρό το παιδί είχε μελανιές, πίσω από το αυτί του, που φάνηκε να είχαν γίνει από τσίμπημα.

Τα παιδιά τέθηκαν υπό αστυνομική προστασία

Ένας αστυνομικός συνόδευσε τους ανθρώπους της πρόνοιας στο διαμέρισμα της οικογένειας και αντίκρισαν ένα απίστευτο θέαμα. Μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας ζούσαν πέντε γάτες και τα περιττώματά τους ήταν σκορπισμένα παντού. Η δυσοσμία προερχόταν από ένα δωμάτιο, το οποίο ήταν… καλυμμένο από μύγες!

Ο 66χρονος πατέρας των παιδιών, Γουέιν Σπερλινγκ
Η 35χρονη μητέρα είπε στην αστυνομία πως ζούσε σε άλλο διαμέρισμα του κτιρίου αλλά έβλεπε τα τέσσερα αγόρια κάθε μέρα. Ο 66χρονος άνδρας, υποστήριξε ότι είναι ο κηδεμόνας των παιδιών και ότι προγραμμάτιζε να ξεκινήσει μαθήματα κατ’ οίκον για τον 6χρονο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Σύγχρονο ”Κωσταλέξι” σε σπίτι – Κρατούσε αλυσοδεμένη τη γυναίκα και τον γιο του – Σε άθλια κατάσταση τα θύματα από δαγκώματα τρωκτικών!

Κτήνη στη Θεσσαλονίκη! Αιχμάλωτη 2,5 χρόνια σε στάβλο μία 46χρονη – Δούλευε και τη βίαζε το “αφεντικό”

Κρήτη: Νέα στοιχεία για το ”Κωσταλέξι” του Ρεθύμνου – Γνώριζαν και αδιαφορούσαν!

Σύγχρονο “Κωσταλέξι” με θύμα 90χρονη γιαγιά στα Τρίκαλα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε