Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κυνηγούσε την Ιβάνκα Τραμπ μέσα στο αεροπλάνο! [pics]

Κυνηγούσε την Ιβάνκα Τραμπ μέσα στο αεροπλάνο! [pics]

Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Αυτό έκανε και σε πτήση για το Palm Beach όπου επιβάτης άρχισε να την κυνηγά στο αεροπλάνο, φωνάζοντας πως ο πατέρας της καταστρέφει τη χώρα.

Η 35χρονη Ιβάνκα Τραμπ, μητέρα 3 παιδιών, ταξίδευε με τα παιδιά της στο Palm Beach, στη Φλόριντα, από τη Νέα Υόρκη όταν ένας άντρας άρχισε να την πλησιάζει. “Ο πατέρας σου καταστρέφει τη χώρα” της είπε ο δικηγόρος Dan Goldstein από το Μπρούκλιν, κρατώντας ένα παιδί στα χέρια του.

Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει γιατί βρίσκεται στην πτήση. “Θα έπρεπε να πετά με ιδιωτικό αεροπλάνο”. Η Ιβάνκα δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να ασχολείται με τα παιδιά της για να εκτονωθεί το περιστατικό στην πτήση της Jet Blue.

Ο σύζυγός του Mathhew Lasner είπε ότι δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα. “Ο σύζυγός μου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σε ήρεμο τόνο, το προσωπικό της JetBlue τον άκουσε και μας πέταξαν έξω από το αεροπλάνο”. Ωστόσο μία ώρα νωρίτερα ο Lasner είχε γράψει “Η Ιβάνκα και ο Jared στο JFK T5. O άντρας μου τους κυνηγούσε στο αεροπλάνο για να τους παρενοχλήσει”.

Λίγο αργότερα διέγραψε τα tweets από τον λογαριασμό του όπου είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ που καθόταν στο αεροπλάνο. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της επιβίβασης, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να απομακρύνει τους δύο άντρες από την πτήση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε