Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Λιάρδα πάλι στη σκηνή η Madonna: Φέρτε μου να πιώ! (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Λιάρδα πάλι στη σκηνή η Madonna: Φέρτε μου να πιώ! (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται μεθυσμένη στη σκηνή. Ούτε η πρώτη φορά που ξεσπά σε κλάματα κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Η δικαστική μάχη της Madonna με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι για την κηδεμονία του γιου τους Ρόκο καταρρακώνει τη βασίλισσα της ποπ, που κάθε φορά πέφτει και πιο χαμηλά.

Όπως έκανε στη συναυλία που έδωσε στη Μελβούρνη. Ντυμένη κλόουν, με ροζ περούκα, η Μαντόμα εμφανίστηκε στη σκηνή με τέσσερις ώρες καθυστέρηση και όταν αποφάσισε να βγει είχε μαζί της κι ένα ποτήρι… βότκα. Και φυσικά, έβαλε τα κλάματα όταν αφιέρωσε το τραγούδι Intervention στον 15χρονο Ρόκο, που προτιμά να μείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του κι όχι μαζί της. Ενώ τραγουδούσε, πίσω της εμφανιζόταν φωτογραφίες του 15χρονου.

Είπε πως δεν ήταν μεθυσμένη. Αλλά κανείς δεν την πίστεψε. Παρ’ όλα αυτά, ζήτησε να της φέρουν στη σκηνή ένα κοκτέιλ κοσμοπόλιταν! Κι ας ήταν, όπως είπε, η πρώτη φορά που ζητά να της φέρουν αλκοόλ στη σκηνή. «Ένα πράγμα θα κάνω σήμερα που δεν έχω ξανακάνει ενώ τραγουδάω: θα πιώ. Δεν πρέπει να ζητάω για αλκοόλ τώρα αλλά Χριστέ μου, φέρτε μου να πιώ!», είπε.

Όλα αυτά ενώ στο Λονδίνο ο Ρόκο εμφανίστηκε στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από τον Γκάι Ρίτσι για να παραστεί στην ακρόαση για το μέλλον του. Ένα μέλλον που ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ποιο θέλει να είναι.

Η Μαντόνα υποστήριξε ότι η 4ωρη καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός πως έκανε πρόβες. Αλλά όταν τελικά εμφανίστηκε στη σκηνή παραπατούσε και μπέρδευε τα λόγια της. «Πρέπει να σώσω το μωρό μου» είναι ο πρώτος στίχος του τραγουδιού που αποφάσισε να τραγουδήσει για τον Ρόκο. «Θα έπρεπε να διασκεδάζω περισσότερο σε αυτή την περιοδεία αν δεν είχε εξαφανιστεί τόσο ξαφνικά (ο Ρόκο). Του αφιερώνω το τραγούδι».

«Όλοι ξέρουν την ιστορία μου με τον Ρόκο. Δεν είναι μια διασκεδαστική ιστορία για να τη συζητάς ή να τη σκέφτεσαι» είπε η βασίλισσα της ποπ. Και ενώ οι φαν της tweet-αραν πόσο μεθυσμένη ήταν, εκείνη εξήγησε γιατί είχε επιλέξει να ντυθεί κλόουν. «Για μένα, συμβολίζουν τον πόνο. Υπάρχει κάτι τραγικό με τους κλόουν γιατί προσπαθούν τόσο πολύ να σε κάνουν να γελάσεις. Προφανώς κάτι κρύβουν, κάτι συμβαίνει μέσα τους. Τι νομίζεται ότι συμβαίνει μέσα μου;», είπε.

Πηγή: Daily Mail, Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε