Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Μέσα στο εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι! – Οι σοροί και ο πανικός των ομήρων – Σοκαριστικές ΦΩΤΟ

Μέσα στο εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι! – Οι σοροί και ο πανικός των ομήρων – Σοκαριστικές ΦΩΤΟ

– Συγκλονιστικές εικόνες από το κλειστό κύκλωμα του εβραϊκού παντοπωλείου στο Παρίσι, όπου την περασμένη Παρασκευή έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι από τα πυρά του Γάλλου τζιχαντιστή, Αμεντί Κουλιμπαλί
– 19 άνθρωποι παρέμειναν υπό καθεστώς ομηρίας για τουλάχιστον πέντε ώρες
– Η γαλλική αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση σκοτώνοντας τον Κουλιμπαλί και απελευθερώνοντας τους ομήρους
– Όσοι πελάτες τα κατάφεραν ακολούθησαν τις οδηγίες υπαλλήλου και κρύφτηκαν στο ψυγείο σε θερμοκρασία -3 βαθμών Κελσίου για να σωθούν

Όμηροι σε πανικό, σοροί και ο οπλισμένος Αμεντί Κουλιμπαλί έχουν καταγραφεί στις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα του εβραϊκού παντοπωλείου στο Παρίσι, όπου την περασμένη Παρασκευή έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι από τα πυρά του Γάλλου τζιχαντιστή.

Στο σύνολό τους 19 άνθρωποι παρέμειναν υπό καθεστώς ομηρίας για τουλάχιστον πέντε ώρες, μέχρι που η γαλλική αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση σκοτώνοντας τον Κουλιμπαλί και απελευθερώνοντας τους ομήρους.


Τέσσερις όμηροι εκτελέστηκαν από τον 33χρονο μόλις εισέβαλε στο κατάστημα, ενώ όσοι πελάτες τα κατάφεραν ακολούθησαν τις οδηγίες υπαλλήλου και κρύφτηκαν στο ψυγείο σε θερμοκρασία -3 βαθμών Κελσίου για να σωθούν.



“Ενας αστυνομικός μου είπε ότι θα έπρεπε να είμαστε έτοιμοι να πέσουμε στο δάπεδο όταν η επιχείρηση θα πραγματοποιείτο. Ηταν φανερό ότι ο τρομοκράτης ετοιμαζόταν να πεθάνει. Έλεγε ότι είναι η ανταμοιβή του. Είχε από ένα όπλο σε κάθε χέρι και ένα κουτί πυρομαχικά. Ξαφνικά ξεκίνησε να προσεύχεται”, δήλωσε ο νεαρός Μάικλ Μπ., ο οποίος κατόρθωσε να τηλεφωνήσει κρυφά στην αστυνομία.




ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε