Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα τραγωδία στη Νότια Κορέα: Δύτης πέθανε ενώ ερευνούσε το Sewol

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ, REUTERS

Ένας ακόμη θάνατος συγκλονίζει τη Νότια Κορέα και συνδέεται με το ναυάγιο του πλοίου Sewol. Αυτή τη φορά, θύμα δεν είναι κάποιο παιδί που βρισκόταν μέσα στο μοιραίο πλοίο αλλά ένας δύτης που συμμετείχε στην αναζήτηση των νεκρών του ναυαγίου!

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης, όταν έχασε τις αισθήσεις του, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Ο 53χρονος δύτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Μόκπο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, μετέδωσε το πρακτορείο Ειδήσεων Yonhap. Το Λιμενικό Σώμα ανέστειλε όλες τις επιχειρήσεις αναζήτησης.

Ο αριθμός των νεκρών από τη βύθιση του πλοίου, έχει φτάσει τους 260, ενώ ακόμα 42 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.

Οι ομάδες διάσωσης αντιμετωπίζουν τεράστια εμπόδια, καθώς η κακοκαιρία, η κακή ορατότητα και οι επικίνδυνες συνθήκες μέσα στο βυθισμένο πλοίο, καθιστούν το έργο τους ιδιαίτερα δύσκολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγουδούσαν τον Τιτανικό την ώρα που βυθιζόταν το Sewol! Σοκαριστικό video από το ναυάγιο της Νότιας Κορέας – Νέοι σπαρακτικοί διάλογοι μαθητών

Η Βόρεια Κορέα στις… φλόγες! Εντυπωσιακή φωτογραφία

«Αδερφέ, μην πας σε σχολικές εκδρομές αν θέλεις να ζήσεις!» – Νέα στοιχεία από τις τελευταίες στιγμές των παιδιών που πνίγηκαν στη Νότια Κορέα (VIDEO)

Ας κάνουν ένα ευχέλαιο! Σύγκρουση στο ΜΕΤΡΟ της Σεούλ στη Νότια Κορέα! – Τουλάχιστον 170 τραυματίες

Η αγωνία πριν το θάνατο – Προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή να σπάσουν τα τζάμια για να σωθούν – Συγκλονιστικές εικόνες από το ναυάγιο του Sewol

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε