Κόσμος

Nord Stream 2: Η πρώτη γραμμή του αγωγού γέμισε αέριο και είναι έτοιμη για χρήση

Η πρώτη γραμμή του αγωγού Nord Stream 2 έχει γεμίσει με αέριο και είναι έτοιμη να λειτουργήσει.

Αυτό έκανε γνωστό ο πρόεδρος της αυστριακής εταιρείας OMV Άλφρεντ Στερν ενώ η δεύτερη, όπως υπολογίζει η διαχειρίστρια εταιρεία το αγωγού Nord Stream 2, μπορεί επίσης να γεμίσει με αέριο έως τα τέλη του έτους.

«Ο Nord Stream-2 μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην πολυμορφία των ευρωπαϊκών υποδομών φυσικού αερίου και μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της προσφοράς και της ζήτησης» πρόσθεσε ο Στερν.

Ο οικονομικός διευθυντής της OMV Ράινχαρντ Φλόρι επισήμανε ότι η εταιρεία το 3ο τρίμηνο, άρχισε ήδη να λαμβάνει κάποιες μικρές εισφορές για το έργο και θα συνεχίσει να τις λαμβάνει στο ίδιο μέγεθος και στο 4ο τρίμηνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χιλιάδες πολίτες της νότιας Ευρώπης διαδηλώνουν για τον υπερτουρισμό: Με νεροπίστολα αντιδρούν οι κάτοικοι της Βαρκελώνης
Ρεκόρ αριθμού τουριστών αναμένεται να υποδεχθεί φέτος η Ισπανία και η Γαλλία - Οι κάτοικοι της Βαρκελώνης διαμαρτύρονται για την αύξηση των ενοικίων που έχει προκαλέσει ο μαζικός τουρισμός
Φωτογραφία Reuters 1