Κόσμος

Ντουτέρτε: Μακάρι να κάνω τόσο καλή δουλειά με τους ναρκέμπορους όσο ο Χίτλερ με τους εβραίους!

Τελικά ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, είναι θαυμαστής του Χίτλερ. Ο άνθρωπος που έχει απασχολήσει τον πλανήτη όσο κανένας άλλος με τις προκλητικές δηλώσεις του αλλά και με τον αμφιλεγόμενο πόλεμο εναντίον εμπόρων και χρηστών ναρκωτικών έκανε άλλη μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Όπως είπε, επειδή έχει κουραστεί με εκείνους που τον παρομοιάζουν με εξάδελφο του Χίτλερ, είπε: «Θα ήμουν χαρούμενος αν η εκστρατεία μου εναντίον των εμπόρων ναρκωτικών ήταν τόσο αποτελεσματική όσο το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τον Χίτλερ».

«Ο Χίτλερ σφαγίασε 3 εκατομμύρια εβραίους. Τώρα, υπάρχουν τρία εκατομμύρια εξαρτημένοι από τα ναρκωτικά. Θα ήμουν χαρούμενος αν μπορούσα να τους εξοντώσω».

«Αν η Γερμανία είχε τον Χίτλερ οι Φιλιππίνες θα έχουν….», είπε κάνοντας παύση και δείχνοντας τον εαυτό του.

«Ξέρετε ποιά είναι τα θύματά μου. Θα ήθελα να είναι όλα εγκληματίες και να εξαφανίσω το πρόβλημα της χώρας μου και να σώσω την επόμενη γενιά από την εξαφάνιση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα Ζηλανδία: Πράσινο φως στη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης
Η Αυστραλία είχε ήδη επιτρέψει από το 2023 τα παραισθησιογόνα μανιτάρια για ιατρικούς σκοπούς, αλλά και το χάπι ecstasy για την αντιμετώπιση ορισμένων ψυχικών παθήσεων
Μανιτάρια
Στο δικαστήριο ράπερ συγκροτήματος της Ιρλανδίας - Ύψωσε σε συναυλία τη σημαία της Χεζμπολάχ, κατηγορείται για τρομοκρατία
Στο «μικροσκόπιο» βίντεο των μελών του συγκροτήματος καθώς φέρεται να έλεγαν συνθήματα υπέρ της Χαμάς και της Χεζμπολάχ και κατηγορούσαν το Ισραήλ για «γενοκτονία στη Γάζα»
Kneecap