Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Μπραντ Πιτ χύμηξε στον Μάντοξ όταν υπερασπίστηκε τη Τζολί!

Ο Μπραντ Πιτ χύμηξε στον Μάντοξ όταν υπερασπίστηκε τη Τζολί!

– Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για το περιστατικό ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον 15χρονο Μάντοξ
– Ο 52χρονος ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε βίαια στον γιο του ζευγαριού μέσα στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας
– Ο Μάντοξ υπερασπίστηκε τη Τζολί όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε εκείνη και τον Πιτ
– Νευρικός και καταρρακωμένος ο ηθοποιός που δεν έχει δει τα παιδιά του από το επεισόδιο στο αεροπλάνο και μετά

Δίχως τέλος συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το περιστατικό της 14ης Σεπτεμβρίου μέσα στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας Τζολί – Πιτ, ένα συμβάν που λέγεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε την 41χρονη σταρ να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Όλα έγιναν εν πτήσει από τη Γαλλία προς της ΗΠΑ. Όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον Μάντοξ. Οι νέες λεπτομέρειες που φέρνει στο φως το TMZ, η ιστοσελίδα που αποκάλυψε το πολύκροτο διαζύγιο, έρχονται να κάνουν ακόμη πιο… juicy την υπόθεση. Που ούτως ή άλλως όταν έχει πρωταγωνιστές την Angelina Jolie και το Brad Pitt χρειάζεται κάτι πολύ… δυνατό για να γίνει ακόμη πιο πιπεράτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, ο καυγάς ανάμεσα στον Πιτ και τον Μάντοξ ήταν συνέχεια εκείνου ανάμεσα στον ηθοποιό και τη σύζυγό του! Και ήταν τέτοια η ένταση που ο 52χρονος σταρ επιτέθηκε βίαια στον Μάντοξ (lunging είναι το ρήμα που χρησιμοποιεί ο συντάκτης και αυτό μεταφράζεται ως βίαιη επίθεση ή απώθηση και θα μπορούσε ακόμη και να σημαίνει πως ο Πιτ έπιασε τον 15χρονο από το λαιμό).

Λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από τη Γαλλία, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie άρχισαν να τσακώνονται. Ο 15χρονος Μάντοξ, το παιδί που υιοθέτησε η Τζολί το 2002, πετάχτηκε για να υπερασπιστεί τη μητέρα του. Τότε, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα του TMZ, ο Πιτ του επιτέθηκε με βία και η Τζολί μπήκε ανάμεσά τους για να τον σταματήσει.

Εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί για την ώρα είναι ο λόγος για τον οποίο τσακώθηκαν αρχικά η Τζολί και ο Πιτ, αν ο ηθοποιός έσπρωξε το παιδί με πρόθεση ή όχι και αν ο Πιτ ήταν μεθυσμένος την ώρα του συμβάντος.

Σύμφωνα με το TMZ, πάντως, αν και οι αρχές ενημερώθηκαν ότι ο Πιτ ήταν μεθυσμένος όταν συνέβη το περιστατικό, η πλευρά της Τζολί υποστηρίζει τώρα ότι ο σύζυγός της δεν ήταν μεθυσμένος τη στιγμή εκείνη, αλλά μέθυσε μετά. Την ίδια στιγμή, πηγές κοντά στον Πιτ λένε ότι ο ηθοποιός ήταν μεθυσμένος την ώρα του τσακωμού…

Άνθρωπος που δουλεύει χρόνια για το ζευγάρι είπε στη Sun πως υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στον Pit και τον Maddox, η οποία μάλιστα άρχισε στο δρόμο προς το αεροδρόμιο και κλιμακώθηκε μέσα στο αεροπλάνο. Ρίχνει μάλιστα περισσότερο στον… έφηβο, του οποίου, όπως είπε, οι ορμόνες λόγω ηλικίας έχουν “τρελαθεί”.

Άλλο μέλος του προσωπικού του ζεύγους πρόσθεσε πως «ήμουν εκεί για να τους πάρω το βράδυ που έφτασαν (σ.σ. την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου). Προφανώς υπήρχε ένταση και στενοχώρια αλλά δεν είδα κανένα στοιχείο βιαιοπραγίας ή κάτι τέτοιο». Δεν αποκλείεται, πέρα από τον Πιτ και τη Τζολί, να κληθεί να καταθέσει για το περιστατικό ο ίδιος ο Μάντοξ ίσως και κάποια από τα αδέρφια του.

Πηγή από το περιβάλλον του Πιτ δήλωσε ότι όντως υπήρξε τσακωμός ανάμεσα στον ίδιο και τον 15χρονο Μάντοξ αλλά ο ηθοποιός δεν σήκωσε χέρι στο παιδί του. Η ίδια πηγή δήλωσε πως οι κατηγορίες σχετικά με λεκτική και σωματική βία είναι υπερβολικές και κατασκευασμένες, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Τζολί και του περιβάλλοντός της. Η τελευταία, στην αίτηση διαζυγίου, αναφέρει πως θέλει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών, ενώ πηγή από το περιβάλλον της υποστήριξε πως το πρόβλημα δεν είναι το αλκοόλ και πως δεν θα εγκατέλειπε τον Πιτ αν επρόκειτο απλά για πρόβλημα κατάχρησης ουσιών και πως όλα αφορούν στην προστασία των παιδιών της.

Ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του είναι κατατρομαγμένος πως μπορεί να χάσει τα παιδιά του. Δύο άνθρωποι που έχουν εργαστεί για πολλά χρόνια δίπλα στο ζευγάρι, δήλωσαν στη Sun πως ο 52χρονος ηθοποιός περπατάει νευρικά μέσα στο σπίτι του, δεν μπορεί να κοιμηθεί ή να συγκεντρωθεί από το φόβο. «Δεν έχω ξαναδεί τον Μπραντ έτσι. Είναι αποσυντονισμένος, νευρικός, εντελώς φοβισμένος. Μου είπε πως φοβάται μη χάσει τα παιδιά του για κάτι που δεν έκανε και γιατί τον κάνουν να φαίνετα κακός πατέρας. Δεν μπορεί να δει τα παιδιά αυτό διάστημα αλλά είναι σε συνεχή επαφή με το προσωπικό για να μαθαίνει και να βεβαιώνει πως όλα είναι καλά. Τους λέει “προσέχετε τα παιδιά, μόνο αυτό έχει σημασία τώρα”».

Και τα δυο μέλη του προσωπικού που μίλησαν στη Sun αποκάλυψαν πως ο Πιτ και η Τζολί έπαιζαν συχνά με τα παιδιά τους τον “καλό αστυνομικό και τον κακό αστυνομικό”, με τον 52χρονο ηθοποιό να αναλαμβάνει το ρόλο εκείνου που επέβαλε τους κανόνες.

«Ο Μπραντ αισθάνεται χάλια. Αισθάνεται πως ό,τι λέγεται δεν είναι ακριβές και δίκαιο. Κι εγώ το πιστεύω. Δυστυχώς γνωρίζω ότι αισθάνεται άσχημα για τα παιδιά και για ό,τι περνούν. Πιστεύω δεν το αξίζει. Βλέπω τη φράση “κακοποίηση ανηλίκου” και άλλα τέτοια. Πιστέψτε με, δεν υπάρχει αυτό», είπε το δεύτερο μέρος του προσωπικού που επίσης μίλησε στη Sun. Πρόσθεσε δε ότι ο Πιτ δεν είναι επιθετικός τύπος, αλλά ένας άνθρωπος που αγαπάει τη φύση και είναι πολύ ευγενικός, ειδικά με τα παιδιά. «Τα παιδιά δεν παραπονέθηκαν ποτέ. Μπορεί να είπαν κάποια στιγμή “ο μπαμπάς νευρίασε μαζί μου” ή “δεν μου επιτρέπει να παραγγείλω άλλα video games” ή “μου πήρε το iTunes ή το κομπιούτερ” αλλά αυτά είναι λογικά να συμβαίνουν. Αλλά δεν υπάρχει σχετικά με τιμωρία ή ξύλο».

Πρόσθεσε επίσης ότι μπορεί ο Πιτ και η Τζολί να μάλωναν όπως όλα τα ζευγάρια αλλά ποτέ μπροστά στα παιδιά τους.

Συνάδελφος του ζεύγους Τζολί – Πιτ δήλωσε στο Access Hollywood πως η 41χρονη ηθοποιός θέλει μεν να έχει σχέσεις ο πρώην σύντροφός της με τα παιδιά τους αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία πρόθεση να τα επισκεφτεί ο 52χρονος σταρ. Αν και τώρα λέγεται πως το διαζύγιο δεν αποτέλεσε έκπληξη για τον Μπραντ Πιτ, εκείνο που εξέπληξε τον ηθοποιό ήταν ο χρόνος που επέλεξε η Τζολί να καταθέσει την αίτηση.

«Την παρακαλούσε να το κάνει ήσυχα, ότι να σώσει το γάμο τους αλλά να σκεφτεί το καλό των παιδιών και τον αγνόησε» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ στο People. Πρόσθεσε δε πως τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν δύσκολα εδώ και πολύ καιρό.

Από την άλλη, πηγή από το περιβάλλον της Jolie επισημαίνει πως «όλο αυτό προέκυψε με τον καιρό. Αγάπησε αυτόν τον άνδρα για πολλά χρόνια και το διαζύγιο δεν είναι κάτι που κάνεις παρορμητικά. Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει». Σημείωσε δε πως «έχουν έξι παιδιά μαζί και πάντα θα είναι ο ένας στη ζωή του άλλου», σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και από την πλευρά της διάσημης σταρ.

Με πληροφορίες από TMZ, Daily Mail, Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε