Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο θείος του Πιστόριους παραδέχεται πως ο “Blade Runner” δολοφόνησε τη Ρίβα

Ο θείος του Πιστόριους παραδέχεται πως ο “Blade Runner” δολοφόνησε τη Ρίβα

Έχουν περάσει 3 χρόνια από τον θάνατο της Ρίβα Στέενκαμπ και ο θείος του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη παραδέχεται πως ο Όσκαρ Πιστόριους τη δολοφόνησε.

Μιλώντας αποκλειστικά στο site Metro, o θείος του Όσκαρ Πιστόριους Άρνολντ δέχεται τα ευρήματα της δικαστικής υπόθεσης βάσει των οποίων ο “Blade Runner” κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ. Ο διάσημος παραολυμπιονίκης ζει μέχρι σήμερα με τον θείο του Άρνολντ που τον στήριζε σε όλη του τη ζωή.

“Επί τρεις μήνες εξέτασαν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Φυσικά αποδέχομαι τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν στο δικαστήριο”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Απέρρριψε ωστόσο τους ισχυρισμούς του βιβλίου “Oscar vs the Truth” πως ο Όσκαρ χτύπησε με ρόπαλο κρίκετ τη Ρίβα πριν την πυροβολήσει.

Ενώ ο Όσκαρ Πιστόριους εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ, ο θείος του δέχεται τα ευρήματα των αρχών. Χαρακτήρισε παράλογους τους ισχυρισμούς του βιβλίου που ήθελαν το ζευγάρι να καυγαδίζει μία ώρα, τον Όσκαρ να τη χτυπά με το ρόπαλο κρίκετ και τελικά να την πυροβολεί όταν κλειδώθηκε στην τουαλέτα. “Πρέπει να είναι ανόητος όποιος έγραψε το βιβλίο. Πρέπει να είναι ο πιο χαζός άνθρωπος που έχω ακούσει ποτέ”, ανέφερε χαρακτηριστικά για το βιβλίο των αδερφών Thomas και Calvin Mollet.

Ο έξι φορές χρυσός παραολυμπιονίκης μένει μόνος να υποστηρίζει πως πυροβόλησε κατά λάθος την κοπέλα του Ρίβα Στέενκαμπ περνώντας την για εισβολέα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013. Υποστήριξε πως χρησιμοποίησε το ρόπαλο του κρίκετ όταν κατάλαβε το λάθος του για να σπάσει την πόρτα του μπάνιου. Βρίσκεται πλέον εν αναμονή της νέας καταδικαστικής απόφασης που θα του ανακοινωθεί τον Ιούνιο.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε