Κόσμος

Ryanair: Κλείνει τη βάση στην Φρανκφούρτη επειδή οι πιλότοι δε δέχτηκαν μείωση μισθού

Ryanair ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το φθινόπωρο τη βάση της στη Φρανκφούρτη, επειδή οι Γερμανοί πιλότοι δε δέχτηκαν μείωση μισθών. 

Η Ryanair, που διεξάγει ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης το οποίο προβλέπει την κατάργηση 3.000 θέσεων εργασίας, ανακοίνωσε την απόφασή της σε υπόμνημα που έστειλε στους πιλότους της που έχουν την έδρα τους στη Γερμανία.

Το συνδικάτο των Γερμανών πιλότων VC απέρριψε κατά πλειοψηφία σε ψηφοφορία την πρόταση της εταιρείας να δεχθεί μείωση μισθών κατά 20% για τέσσερα χρόνια.

Ryanair: Ψήφισαν υπέρ του κλεισίματος

“Το VC ψήφισε υπέρ της κατάργησης θέσεων εργασίας και του κλεισίματος βάσεων, την ώρα που θα μπορούσαν να έχουν διαφυλαχθεί όλες οι θέσεις εργασίας”, υπογράμμισε στο υπόμνημα η Ryanair.

Η εταιρεία δεν διευκρίνισε πόσες θέσεις εργασίας αφορά το κλείσιμο της βάσης της στη Φρανκφούρτη την 1η Νοεμβρίου.

Επίσης η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία πρόκειται να κλείσει τις βάσεις της στο αεροδρόμιο Τέγκελ του Βερολίνου και στο Ντίσελντορφ, πιθανόν πριν τον χειμώνα.

Από την πλευρά τους οι Βρετανοί πιλότοι της Ryanair είχαν δεχθεί τη μείωση μισθού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Εξάγωνο συμμαχιών με Ελλάδα και Κύπρο ενάντια στους ριζοσπάστες εχθρούς της Μέσης Ανατολής»
«Τόσο ο ριζοσπαστικός σιιτικός άξονας, τον οποίο έχουμε χτυπήσει πολύ σκληρά, όσο και ο αναδυόμενος, ο ριζοσπαστικός σουνιτικός» είναι κατά τον Νετανιάχου οι αντίπαλοι του Ισραήλ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου 9
Μεξικό: Ο στρατός σκότωσε τον πανίσχυρο βαρόνο ναρκωτικών, Νεμέσιο Οσεγκέρα – Ταραχές στο Χαλίσκο και το Μιτσοακάν
Ήταν αρχηγός σε ένα από τα βιαιότερα καρτέλ στο Μεξικό σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ - Πρόσφατα η Ουάσινγκτον το χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση»
REUTERS 5
Ταυτοποιήθηκε ο ύποπτος που πυροβολήθηκε επειδή μπήκε ένοπλος στο Μαρ α Λάγκο του Τραμπ - Είχε δηλωθεί αγνοούμενος
Ο 21χρονος Όστιν Τάκερ Μάρτιν μπήκε με το αυτοκίνητό του στο θέρετρο - Πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας τον πυροβόλησαν αφού τον διέταξαν να αφήσει κάτω το όπλο και το μπιτόνι βενζίνης που κρατούσε
Αυτοκίνητα περνούν μπροστά από το θέρετρο Mar-a-Lago του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εκτέλεση ενός άνδρα οπλισμένου με καραμπίνα από την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και την τοπική αστυνομία, ο οποίος παραβίασε την περίμετρο ασφαλείας του θέρετρου στο Παλμ Μπιτς
5