Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σάφι Ρούσσος: Θρήνος για την 8χρονη Κύπρια – Το μικρότερο θύμα του μακελειού

Σάφι Ρούσσος: Θρήνος για την 8χρονη Κύπρια – Το μικρότερο θύμα του μακελειού

Ένα αγγελούδι. Ένα πανέμορφο μικρό κοριτσάκι. Η μικρή Σάφι Ρόουζ Ρούσσος ήταν τρισευτυχισμένη χθες το βράδυ στο Μάντσεστερ Αρίνα. Μόλις είχε τελειώσει η συναυλία της Αριάνα Γκράντε. Είχε πάει εκεί με την μαμά και την αδερφή της. Τι κακό θα μπορούσε να της συμβεί;

Η ώρα ήταν 10.30 το βράδυ της Δευτέρας. Η μικρή Σάφι έφευγε από το Manchester Arena όπου είχε περάσει υπέροχες στιγμές ακούγοντας την αγαπημένη της Αριάνα. Λίγα λεπτά αργότερα, μόλις τρία λεπτά αργότερα ένας φανατικός έκοβε το νήμα της ζωής της και την ξερίζωνε για πάντα από τους δικούς της ανθρώπους.

Η μητέρα της Λίζα δεν κρατούσε πια το χέρι της. Η αδερφή της Ασλεϊ, την έχασε από τα μάτια της. Και οι δυο τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία. Και ειδοποίησαν την οικογένεια ότι δεν γνώριζαν που είναι το μικρό τους! Αρχισαν οι αναρτήσεις στα social media. Όλοι έψαχναν το 8χρονο κοριτσάκι με το αγγελικό πρόσωπο. Όμως, δεν το έβρισκαν πουθενά. Οι ώρες περνούσαν και η αγωνία μεγάλωνε.

Μετά από επικοινωνία με τις προξενικές αρχές επιβεβαιώθηκε η φρικτή είδηση. Το παιδί ήταν νεκρό. «Η μικρή Σάφι Ρόουζ Ρούσσος μετά την έκρηξη χωρίστηκε από την οικογένειά της και είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη. Η αδερφή της που ήταν μαζί της έχει τραυματισθεί αλλά όχι σοβαρά αλλά δυστυχώς σήμερα το πρωί επιβεβαιώθηκε ότι η Σάφι είναι μεταξύ των 22 νεκρών και ειδοποιήθηκε η οικογένειά της», μας είπαν.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον θείο της μιρκής Σάφι με καταγωγή από την Κύπρο και με μια φράση περιέγραψε την τραγωδία: «Μας πέθαναν το μωρό μας!» Η οικογένεια είχε ήδη ειδοποιηθεί για τα δυσάρεστα, τα φρικτά νέα της απώλειας αυτού του παιδιού που μοναδικό του έγκλημα ήταν ότι είχε πάει να διασκεδάσει.

Ήταν φυσικά οργισμένος και αναστατωμένος ο θείος της μικρής Σάφι Ρούσος όταν μίλησε στο newsit.gr. Η 8χρονη Σάφι αγγλοκυπριακής καταγωγής ήταν νεκρή.

Τα τραγικά νέα έφτασαν και στο σχολείο της μικρής Σάφι. Ο Chris Upton, ο διευθυντής του σχολείου στο οποίο πήγαινε η Σάφι δήλωσε:

«Η Σάφι, ήταν απλά ένα όμορφο μικρό κορίτσι με κάθε έννοια της λέξης. Ήταν αγαπητή από όλους και η ζεστασιά και η καλοσύνη της θα μείνουν για πάντα στη μνημη μας».

Πρόσθεσε ότι όλοι στο σχολείο είναι σε κατάσταση σοκ και η σκέψη ότι κάποιος ξεκινάει να πάει σε μια συναυλία και δεν επιστρέφει ποτέ είναι φρικτό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε