Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Σπαρακτικό βίντεο από τη Συρία! Διασώστης σώζει παιδί έπειτα από 4 ώρες προσπάθειας και ξεσπά σε λυγμούς [vid]

Σπαρακτικό βίντεο από τη Συρία! Διασώστης σώζει παιδί έπειτα από 4 ώρες προσπάθειας και ξεσπά σε λυγμούς [vid]

Σε λυγμούς ξέσπασε ένας διασώστης στη Συρία, αφού έσωσε ένα βρέφος έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες τεσσάρων ωρών κατά τις οποίες έσκαβε στα συντρίμμια που άφησε πίσω της η αεροπορική επίθεση στην ανταρτοκρατούμενη πόλη Ιντλιμπ.

Ο διασώστης, μέλος της Συριακής Πολιτικής Προστασίας, εθελοντής της ομάδας που είναι γνωστή και ως “τα λευκά κράνη”, κουβαλά το μικρό κορίτσι στο ασθενοφόρο που περιμένει δίπλα από τα συντρίμμια.

Στο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο εθελοντής αγκαλιάζει το κορίτσι όσο οι νοσηλευτές προσπαθούν να σκουπίσουν το αίμα και την σκόνη από τα συντρίμμια από το πρόσωπό της.

Ο διασώστης δεν άφησε λεπτό το μόλις ενός μηνός κοριτσάκι. Όσο οι νοσηλευτές το καθαρίζουν εκείνος σπαράζει πάνω από το κορίτσι του οποίου τη ζωή έχει μόλις σώσει, ενώ όπως έγινε γνωστό ήταν ο ίδιος που την πήγε μέχρι το νοσοκομείο και την έβαλε στο κρεβατάκι της.

Η ομάδα “Λευκά Κράνη” έχει προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης, για τις τεράστιες υπηρεσίες της στη διάσωση θυμάτων έπειτα από αεροπορικές επιδρομές στην πολύπαθη Συρία.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε