Κόσμος

The Crown: Ο Αμίρ ελ Μάσρι στον ρόλο του Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ των Harrods

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον Αιγύπτιο δισεκατομμυριούχο θα υποδυθεί ο επίσης Αιγύπτιος ηθοποιός, Αμίρ ελ Μάσρι που εντάσσεται στο καστ της σειράς «The Crown».

Θα ενσαρκώσει τον Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ, τον δισεκατομμυριούχο πρώην ιδιοκτήτη του πολυκαταστήματος Harrods και πατέρα του συντρόφου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντόντι Αλ-Φαγιέντ, στην πέμπτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Ο Ελ Μάσρι επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο The Crown με ανάρτηση του στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amir El-Masry امير المصري (@amirelmasry)

«Νιώθω τιμή και κάτι παραπάνω από ευγνωμοσύνη για την ομάδα του “The Crown” που με ενέταξε στην 5η σεζόν της σειράς» έγραψε.

Ο Ελ Μάσρι πρωταγωνιστεί στη σειρά «The One» του Netflix, δράμα επιστημονικής φαντασίας του 2021 που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζον Μαρς.

Η ερμηνεία του στην ταινία «Limbo» του 2020, στην οποία υποδύεται έναν Σύρο μουσικό σε ένα απομακρυσμένο νησί της Σκωτίας που περιμένει να μάθει την έκβαση του αιτήματός του για άσυλο, του χάρισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στα Bafta Scotland τον Νοέμβριο.

Τον Αλ-Φαγιέντ στα τελευταία του χρόνια, θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός Σαλί Ντάου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι 6 όροι «φωτιά» του Ιράν στις ΗΠΑ για τα Στενά του Ορμούζ - «Ποτέ δεν θα κάνουμε πίσω, είτε σε πόλεμο είτε σε διαπραγματεύσεις»
«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, τα Στενά του Ορμούζ δεν θα ανοίξουν» προειδοποιεί ο γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Ζολγκάντρ
Εμπορικά πλοία καθηλωμένα στα Στενά του Ορμούζ 10
CNN: Διπλωματική έξοδο των ΗΠΑ από τον πόλεμο με το Ιράν ζητά ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ
Ο πόλεμος έχει φτάσει σε σημείο όπου πολλοί από τους κορυφαίους αξιωματούχους εθνικής ασφάλειας του Τραμπ συμφωνούν με τον στρατηγό Κέιν ότι «η αεροπορική ισχύς έχει τα όριά της»
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Νταν Κέιν
Άντι Μπέρναμ: Δάκρυσε για τον πατέρα του που έχει Αλτσχάιμερ – «Δεν έχει συνειδητοποιήσει πως είμαι πρωθυπουργός»
Ο Βρετανός πρωθυπουργός διηγήθηκε τα όσα συνέβησαν στον οίκο ευγηρίας που μένει ο πατέρας του όταν ο ίδιος πήγε για πρώτη φορά στην Ντάουνινγκ Στριτ
Prime Minister Andy Burnham speaking during a visit to a family centre in Sheffield, South Yorkshire, for the launch of the biggest transfer of power from Westminster in a generation, which will allow English mayors to keep a share of the taxes collected in their area, giving communities greater control over the decisions that shape jobs, transport, housing and public services. July 31, 2026. Annabel Lee-Ellis/Pool via REUTERS