Κόσμος

Times: Η Ελλάδα θα ανοίξει τα σύνορα για τους Βρετανούς τουρίστες από τον Μάιο

Η είδηση δημοσιεύθηκε από τους Times και αναδημοσιεύεται από πολλά βρετανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να επιτρέψει σε Βρετανούς τουρίστες που θα αποδεικνύουν ότι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού να έρθουν στην Ελλάδα για διακοπές.

Επίσης, η Αθήνα θα φροντίσει να έχουν εμβολιασθεί όλοι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό. Από τους ιπτάμενους έως και τους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν ανοίξει η χώρα αυτό θα είναι αντίθετο με τις πρακτικές της ΕΕ που αναμένεται να πει ότι είναι νωρίς ακόμα να αρθούν οι περιορισμοί στα ταξίδια. 

Την περασμένη Δευτέρα πάντως ο Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε ότι οι απαγορεύσεις στα ταξίδια για διακοπές θα μείνουν έως τις 17 Μαΐου τουλάχιστον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα