Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Της κατέστρεψε τη ζωή – Τα αρρωστημένα ψέμματα φοιτήτριας στην καθηγήτριά της

Της κατέστρεψε τη ζωή – Τα αρρωστημένα ψέμματα φοιτήτριας στην καθηγήτριά της

Η Elisa Bianco έκανε στη γυναίκα που αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά σε αυτήν ό,τι χειρότερο μπορεί να σκεφτεί κανείς. Της πήρε τα πάντα.

Πρόκειται για μία τρομερή απατεώνισσα που κορόιδεψε την καθηγήτριά της με τον πιο σκληρό τρόπο. Προσποιήθηκε πως βρίσκεται σε τερματικό στάδιο καρκίνου, καταστρέφοντας τη ζωή της Sally Rettallack. Ένα κορίτσι που έστησε το τέλειο σχέδιο και μπήκε στη ζωή της γυναίκας που την πίστεψε, τη βοήθησε και τελικά την πάτησε.

Η φοιτήτρια από την Κορνουάλη προσποιήθηκε ότι είχε καρκίνο σε τερματικό στάδιο και δεν δίστασε να αναφέρει πως είχε κακοποιηθεί από τους γονείς της για αυτό και αναζήτησε στοργή και φροντίδα από τη Sally Rettallack. Δυστυχώς, η Sally την πίστεψε με αποτέλεσμα να χάσει τα πάντα από τη ζωή της.

Η φοιτήτρια συνάντησε την 49χρονη Sally, μητέρα τεσσάρων παιδιών, στο κολέγιο, όταν ξεκίνησε να παρακολουθεί κάποια μαθήματα και από τις πρώτες κιόλας ημέρες ξετύλιξε το κουβάρι με τα ψέμματα. Αρχικά, η Elisa επισκέφτηκε τη δασκάλα της στο σπίτι, υποστηρίζοντας ότι είχε κακοποιηθεί από τους γονείς της. Συνέχισε, το ψεύτικο δράμα της, παρουσιάζοντας πως βρίσκεται σε τερματικό στάδιο καρκίνου. Και κάπως έτσι, με παιχνίδια μυαλού, μετακόμισε στο σπίτι της, με τη δικαιολογία πως έχει μόλις τρεις μήνες ζωής. Η καθηγήτρια, θέλησε να τη βοηθήσει και να αφοσιωθεί πλήρως στη φροντίδα της κοπέλας.

Τη μετέφερε καθημερινά στο νοσοκομείο για χημειοθεραπείες, όπως πίστευε, ενώ η Sally έβαζε ψεύτικους επιδέσμους. Με ψέμματα και αρρωστημένες ιστορίες μπήκε ανάμεσα στη Sally και τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να τους χωρίσει. Προσποιήθηκε έναν γιατρό ‘John’ στέλνοντάς της ερωτικά μηνύματα και δημιουργώντας έτσι την εντύπωση στην αθώα 49χρονη πως βρήκε τον έρωτα μέσω διαδικτύου.

Μία κατεστραμμένη ζωή με μυστικά και ψέμματα να αποκαλύπτονται στο δικαστήριο και τη Sally να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, στη Γαλλία, μακρυά από όλους και απ’ όλα. Η Bianco ομολόγησε την ενοχή της και φυλακίστηκε για δύο χρόνια και οκτώ μήνες.

”Ήμουν εξωστρεφής, θετική, αγαπούσα τη δουλειά μου και την οικογένεια μου, τον άνδρα μου και τα παιδιά μου. Δέχτηκα την Elisa στο σπίτι μας γιατί την πίστεψα. Τώρα είμαι μόνη μου, χωρίς δουλειά και σύζυγό και πρέπει να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Αναπτυσσόταν μεταξύ μας μία σχέση πολύ δυνατή με αμοιβαία αισθήματα, αγάπη και στοργή. Όλα ήταν ψέμματα. Ανακάλυψα την απάτη και καταστράφηκα”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε