Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο δράστης του μακελειού στο Παρίσι πέφτει νεκρός

Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο δράστης του μακελειού στο Παρίσι πέφτει νεκρός

Το είπαν και το έκαναν. Ήθελαν να πεθάνουν σαν μάρτυρες, οπερ και εγένετο. Ο λόγος για τα αδέρφια Κουασί, που σκόρπισαν τον θάνατο στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo, στο Παρίσι και κατά την διάρκεια της ομηρίας που έκαναν έπεσαν νεκροί από τους πυροβολισμούς των αστυνομικών.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται ο ένας από τους δύο δράστες, την στιγμή που πέφτει νεκρός από τους πυροβολισμούς.

Όλα αυτά κατά την διάρκεια της ομηρίας που έκαναν τα αδέρφια Κουασί, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό που τους περιέβαλε.

Κατά την διάρκεια της ομηρίας, τα δύο αδέρφια δεν γνώριζαν πως μέσα στο κτίριο βρισκόταν κι ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος μέσω μηνυμάτων συνομίλησε με τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές.

Τα αδέρφια Κουασί προφανώς κατάλαβαν πως οι αστυνομικοί θα επιχειρούσαν έφοδο κι έτσι βγήκαν πυροβολώντας, με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί.

Το βίντεο δείχνει την σοκαριστική στιγμή που το ένα από τα δύο αδέρφια δέχεται τα πυρά των αστυνομικών, τα οποία και τερμάτισαν την ζωή του. Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε