Κόσμος

Αδιανόητο! Αστυνομικοί έβλεπαν Champions League ενώ κλέφτες… “ξάφριζαν” το αστυνομικό τμήμα!

Το πάθος τους για το ποδόσφαιρο και... η λαχτάρα τους να παρακολουθήσουν από την τηλεόραση τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, γύρισε μπούμερανγκ για τους αστυνομικούς μιας κοινότητας στη δυτική Κένυα! Κι αυτό γιατί άγνωστοι μπήκαν στο αστυνομικό τμήμα και έκλεψαν τα όπλα τους.

Η θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, αφού οι αστυνομικοί έκλεισαν τον αστυνομικό σταθμό του Καμόργουον και έφυγαν όλοι, αναζητώντας την κοντινότερη τηλεόραση για να δουν Champions League

Την ώρα που οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους δύο αγώνες –με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους με τον Άγιαξ– στη γιγαντοοθόνη ενός κοντινού εμπορικού κέντρου, οι κλέφτες μπήκαν στο τμήμα και πήραν τρία τουφέκια και διάφορα πυρομαχικά.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, συνάδελφοι των ποδοσφαιρόφιλων αστυνομικών έχουν κινητοποιηθεί για να βρουν τον χαμένο οπλισμό. Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στους “απρόσεκτους” αστυνομικούς.

Το ποδόσφαιρο, ιδίως οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, είναι πολύ δημοφιλές στην Κένυα αλλά και σε άλλες χώρες της αφρικανικής ηπείρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1