Κόσμος

Αεροπλάνο διαλύθηκε την ώρα της προσγείωσης λόγω των θυελλωδών ανέμων

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 29 άτομα, από τα οποία 17 τραυματίστηκαν - Σκηνές πανικού στο αεροδρόμιο της Μυανμάρ

Αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Biman Bangladesh Airlines ξέφυγε από τον διάδρομο κατά τη διαδικασία της προσγείωσής του στο διεθνές αεροδρόμο της Γιανγκόν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 17 άνθρωποι.

Το αεροπλάνο Bombardier Dash 8, στο οποίο επέβαιναν 29 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα, αναπήδησε ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί, ενώ στην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία με ισχυρούς ανέμους. Ο πρεσβευτής του Μπανγκλαντές στη Μιανμάρ, Μαντζουρούλ Καρίμ Χαν Τσοουντάρι είπε ότι οι 17 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ένα τοπικό νοσοκομείο και δεν κινδυνεύει η ζωή τους, αφού φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα.

MYANMAR PLANE

“Ο βασικός λόγος, όπως μου είπε ο πιλότος, ήταν οι καιρικές συνθήκες, οι πλάγιοι άνεμοι” πρόσθεσε. “Ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί, ξαφνικά το αεροπλάνο αναπήδησε, ανέβηκε προς τα επάνω και έπεσε ξανά με δύναμη”, εξήγησε ο πρεσβευτής.

Το αεροπλάνο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ο Σακίλ Μιράτζ, ο γενικός διευθυντής της Biman Bangladesh, δήλωσε επίσης ότι ο καιρός ευθύνεται για αυτό το ατύχημα.

Η εταιρεία πραγματοποιεί κάθε εβδομάδα τέσσερα δρομολόγια από την Ντάκα, την πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές, για τη Γιανγκόν, την οικονομική πρωτεύουσα της Μιανμάρ.

https://twitter.com/NishantF1/status/1126184194760105984

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς
Απίστευτος Τραμπ: Κλείνω τα μάτια στα υπουργικά συμβούλια όχι γιατί κοιμάμαι, αλλά επειδή βαριέμαι
Τα ερωτηματικά για την υγεία του πάντως επιμένουν και πολλαπλασιάζονται, όπως οι μελανιές που παρατηρήθηκαν πολλές φορές στο δεξί του χέρι και τουλάχιστον μία φορά στο αριστερό
Ντόναλντ Τραμπ