Κόσμος

Άγαλμα με Τραμπ και Επστάιν χέρι-χέρι και έτοιμοι να χορέψουν έξω από τον Λευκό Οίκο – «Φίλοι για πάντα»

«Γιορτάζουμε τον μακροχρόνιο δεσμό μεταξύ του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του "στενού του φίλου", Τζέφρι Επστάιν», αναφέρει μια πλάκα στο κάτω μέρος του γλυπτού
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν αφήνουν οι Αμερικανοί τον Ντόναλντ Τραμπ να ησυχάσει από το σκάνδαλο Τζέφρι Επστάιν. Ένα γλυπτό με τους δυο τους να κρατιούνται χέρι-χέρι και να κάνουν κάτι που μοιάζει με χορευτική φιγούρα ξεπρόβαλε έξω από τον Λευκό Οίκο. «Φίλοι για πάντα» το θέμα του.

«Γιορτάζουμε τον μακροχρόνιο δεσμό μεταξύ του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του “στενού του φίλου”, Τζέφρι Επστάιν», αναφέρει μια πλάκα στο κάτω μέρος του γλυπτού. 

Σύμφωνα με το CNN, το άγαλμα έχει στηθεί προσωρινά στο Εθνικό Πάρκο στην Ουάσιγκτον, μπροστά από τον Λευκό Οίκο, από μια ομάδα που αυτοαποκαλείται «Η Μυστική Χειραψία».

«Οι φιλελεύθεροι είναι ελεύθεροι να σπαταλούν τα χρήματά τους όπως κρίνουν κατάλληλο – αλλά δεν αποτελεί είδηση ότι ο Επστάιν γνώριζε τον Ντόναλντ Τραμπ, επειδή ο Ντόναλντ Τραμπ τον έδιωξε από το κλαμπ του επειδή γιατί ήταν φρικιό (σ.σ. for being a creep)», αναφέρει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Επίλυση των θαλάσσιων διαφορών μέσω καλόπιστων διαπραγματεύσεων
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σημειώνει ότι «η Ελλάδα και η Τουρκία είναι αμφότερες σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ. Τις ενθαρρύνουμε να συζητήσουν σε διμερές επίπεδο για την αντιμετώπιση των όποιων διαφωνιών τους»
REUTERS
«Αστακός» η Γαλλία ενόψει των διαδηλώσεων του Σαββάτου – Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας για αποκλιμάκωση των επεισοδίων
Eκπρόσωποι των εργατικών συνδικάτων που συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό της χώρας εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να προχωρήσουν και σε γενική απεργία στις 5 Νοεμβρίου
gallia