Κόσμος

Αγωγή στη Ρενώ για αυτοκτονία εργαζομένου

Χήρα ζητά συμβολική αποζημιώση 1 ευρώ απο την εταιρεία. Τη θεωρεί υπευθυνη για την αυτοκτονία του συζύγου της.

    Τον Οκτώβριο του 2006, ο 39χρονος σύζυγος της Σιλβί Τ., μηχανικός στη Renault, αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο των γραφείων στο Παρίσι.

    Σε  συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα “Λε Παριζιάν”, η Σιλβί Τ. δηλώνει ότι ο άντρας της αυτοκτόνησε επειδή τον τρομοκρατούσαν, ζητώντας του συνεχώς να κάνει περισσότερα χωρίς να του αφήνουν κανένα περιθώριο διαφωνίας.

Η Σιλβί Τ. μπορεί να ζητά συμβολική αποζημίωση 1 ευρώ, αν όμως το δικαστήριο  θεωρήσει υπεύθυνη την εταιρεία, η Renault θα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει στη γυναίκα και στο γιο της μηνιαία σύνταξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα εντολή εκκένωσης στη Γάζα εν όψει χερσαίας επιχείρησης στου ισραηλινού στρατού - «Φύγετε τώρα», λέει ο Νετανιάχου
Ο ισραηλινός στρατός κατέστρεψε τη Δευτέρα ακόμη μία πολυκατοικία στη Γάζα -την τέταρτη σε διάστημα 3 ημερών- η οποία θεωρείται το τελευταίο προπύργιο της Χαμάς στην περιοχή
ισραηλινό τανκ
Το παραλήρημα του Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: «Αν κάποιος έχει καβγαδάκι με τη γυναίκα του, λένε πως διέπραξε έγκλημα»
Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές για την εγκληματικότητα. ισχυρίστηκε πως οι πολιτικοί αντίπαλοί του βάλθηκαν να παραφουσκώνουν τις στατιστικές για την εγκληματικότητα για να αμαυρώσουν την εικόνα του.
Ντόναλντ Τραμπ 1
Ο Εμανουέλ Μακρόν σε αγώνα δρόμου για να σώσει την πενταετία του μετά την πτώση της κυβέρνησης
Ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αδύνατη εξίσωση: να βρει γρήγορα έναν πρωθυπουργό ικανό να κρατήσει τον δημοσιονομικό προσανατολισμό και να σώσει την πενταετία του αναλύουν η Figaro και η Le Temps
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουελ Μακρόν 1