Κόσμος

Άγρια δολοφονία σε σταθμό μετρό στο Λονδίνο

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης (24.09.2019) στον σταθμό μετρό του Hillingdon, στο δυτικό Λονδίνο, όταν ένας άνδρας δολοφονήθηκε με μαχαίρι.

Ο άτυχος άνδρας είναι το 113ο θύμα δολοφονίας στο Λονδίνο αυτή τη χρονιά.  Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, το θύμα μαχαιρώθηκε μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών που έτρεχαν πανικόβλητοι προς την έξοδο της αποβάθρας. Ασθενοφόρο και νοσηλευτές έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο επιθεωρητής  Gary Richardson της Βρετανικής Αστυνομίας Μεταφορών δήλωσε: “Αυτή ήταν μια συγκλονιστική πράξη βίας, να βλέπεις έναν άνθρωπο να χάνει έτσι τη ζωή του το μεσημέρι”. Μάλιστα, έκανε έκκληση σε όποιον έχει δει οτιδήποτε να ειδοποιήσει τις αρχές, αφού ο δράστης μέχρι στιγμής αναζητείται.

Η οικογένεια του θύματος, το οποίο δεν έχει επίσημα ταυτοποιηθεί, είναι σοκαρισμένη, ενώ παρέχεται στα μέλη της ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν: Καμία συμφωνία με την Ευρώπη – Ορατός ο κίνδυνος νέων κυρώσεων
Στον ΟΗΕ, το Ιράν και οι Ευρωπαίοι συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις για το πυρηνικό ζήτημα, χωρίς όμως να υπάρξει συμβιβασμός – Η Τεχεράνη, από την πλευρά της, αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
Συζητήσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν στη Νέα Υόρκη
Η NASA σχεδιάζει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη έπειτα από 50 χρόνια
Οι αστροναύτες Ριντ Γουάισμαν, Βίκτορ Γκλόβερ, Κριστίνα Κοχ και Τζέρεμι Χάνσεν, δεν θα προσεδαφιστούν στη Σελήνη, αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα ταξιδέψουν πέρα από χαμηλή γήινη τροχιά από την εποχή του Apollo 17 το 1972
Το Artemis II 1