Κόσμος

Άγριο κράξιμο στην ανιψιά της Καμάλα Χάρις για τους «βίαιους λευκούς άντρες»

Σάλο έχει προκαλέσει στο Twitter το σχόλιο της Μίνα Χάρις, ανιψιά της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, σχετικά με την άσκηση βίας από λευκούς άνδρες στις ΗΠΑ.

Στο σχόλιο της η Μίνα Χάρις, εκτιμούσε, πριν από την ταυτοποίηση του μακελάρη, ότι ο δράστης της επίθεσης με τους 10 νεκρούς σε σούπερ μάρκετ στο Κολοράντο, είναι λευκός, λόγω του ότι συνελήφθη ζωντανός.

«Οι λευκοί βίαιοι άντρες συνιστούν τη μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ», έγραψε η νεαρή γυναίκα, σε ένα σχόλιο, το οποίο στη συνέχεια διέγραψε, ενώ προέβη στη σύνταξη νέου tweet, όπου απολογείτο για την προηγούμενη άστοχη δήλωση.

Στο νέο σχόλιο έγραφε ότι η εκτίμηση βασίστηκε στο γεγονός ότι οι περισσότεροι μαζικοί πυροβολισμοί συντελούνται από λευκούς άντρες.

Ο δράστης της επίθεση στο Κολοράντο, που έχει κριθεί ένοχος για 10 ανθρωποκτονίες, είναι ο 21χρονος Αχμάντ Αλίσα, συριακής καταγωγής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος Ισραηλινού πρώην συμβούλου του Νετανιάχου – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Άινχορν έχει λάβει οδηγία να μην επικοινωνεί με το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ενώ σήμερα ζει στη Σερβία, όπου πρόσφατα ανακρίθηκε από Ισραηλινούς αστυνομικούς
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε πανικό: Οι ΗΠΑ «θα πληρώσουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια» αν κριθούν παράνομοι οι δασμοί
«Την πατήσαμε» εάν υλοποιηθεί ένα τέτοιο σενάριο, υποστήριξε ο Τραμπ, υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ «δεν θα ήταν σε θέση» να καταβάλουν τα απαιτούμενα ποσά
Ντόναλντ Τραμπ