Κόσμος

Άγριο σεξ στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπλάνσετ! – video

Sex toys, άγριο όργιο και αρκετή βία επί σκηνής στη λονδρέζικη παράσταση “When We Have Sufficiently Tortured Each Other”, στην οποία πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπλάνσετ!

Στην πρεμιέρα της παράστασης “When We Have Sufficiently Tortured Each Other” (Όταν έχουμε πια βασανίσει αρκετά ο ένας τον άλλον) στην οποία πρωταγωνιστεί η Μπλάνσετ στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, μία θεατής λιποθύμησε λόγω των βίαιων σκηνών και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Οι σκηνές του έργου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: sex toys, ένα άγριο όργιο στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου και αρκετή βία σε βάρος των γυναικείων χαρακτήρων.

Η αμφιλεγόμενη παράσταση πραγματεύεται μία βίαιη, σεξουαλική σχέση ανάμεσα σε μία γυναίκα, την οποία ενσαρκώνει η Μπλάνσετ, με τον εργοδότη της, τον ρόλο του οποίου παίζει ο σταρ του “Game of Thrones, Στίβεν Ντιλέιν.

Το έργο βασίζεται στη νουβέλα του Σάμιουελ Ρίτσαρντσον, “Πάμελα” και αφορά “έξι χαρακτήρες που παρασύρονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι σεξουαλικής κυριαρχίας και υποταγής”.

Μιλώντας στην εφημερίδα Guardian, η Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε για την παράσταση λέγοντας ότι “ορισμένοι μπορεί να εξοργιστούν, άλλοι να σαστίσουν, άλλοι να ενθουσιαστούν.

Πάντα η συζήτηση μετά την παράσταση είναι και η πιο σημαντική”, σημείωσε η 49χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Τζιμ Λόβελ σε ηλικία 97 ετών, ο αστροναύτης πίσω από το «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα»
Ο Αμερικανός αστροναύτης Τζιμ Λόβελ, που οδήγησε το Apollo 13 σε μια θαυματουργή επιστροφή στη Γη το 1970, πέθανε σε ηλικία 97 ετών – Η BBC του αφιέρωσε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό
Ο Τζιμ Λόβελ το 2006
Παρασκηνιακές συνομιλίες ΗΠΑ–Ρωσίας για κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία – «Παγώνουν» τα ρωσικά εδαφικά κέρδη
Σύμφωνα με το Bloomberg, Ουάσιγκτον και Μόσχα συζητούν σχέδιο συμφωνίας που θα οδηγούσε σε κατάπαυση του πυρός και θα παγίωνε τα εδάφη που κατέχει η Ρωσία στην Ουκρανία
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν (αριστερά) και ο Ντόναλντ Τραμπ 1
Νετανιάχου σε Μερτς: Στόχος μας η απελευθέρωση της Γάζας από τη Χαμάς – Εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αναστολή στρατιωτικών εξαγωγών στο Ισραήλ
Πρόθεση της ισραηλινής κυβέρνησης να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την εγκαθίδρυση μιας ειρηνικής διοίκησης στην περιοχή
Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Φρίντριχ Μερτς 2
Γάζα: Το σχέδιο του Ισραήλ πρέπει να έχει «συνέπειες» στις σχέσεις με την ΕΕ, δηλώνει ο Αντόνιο Κόστα
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κάλεσε το Ισραήλ να επανεξετάσει την απόφασή του να αναλάβει τον έλεγχο της Γάζας, κάνοντας λόγο για παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των συμφωνιών με την ΕΕ
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα 5