Κόσμος

Άγριο “τρολάρισμα” Τριντό σε Τραμπ: Στον Καναδά, είστε ευπρόσδεκτοι!

Δεν είναι μόνο τα όσα έγραψε και το μήνυμα που έστειλε. Είναι και η φωτογραφία που επέλεξε: μια φωτογραφία με τον ίδιο να χαμογελά σε ένα προσφυγόπουλο. Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό είχε την καλύτερη απάντηση στον "διωγμό" που ξεκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Την ώρα που οι ΗΠΑ “βράζουν” από αγανάκτηση για το διάταγμα – ντροπή του προέδρου τους που απαγορεύει σε πολίτες επτά – κυρίως μουσουλμανικών- χωρών να ταξιδεύουν στις ΗΠΑ έστω κι αν έχουν βίζα, ο πρωθυπουργός του Καναδά στέλνει μήνυμα στους κατατρεγμένους του κόσμου πως στη χώρα του, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι.

Ο Τζάστιν Τριντό ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία που τα λέει όλα: ο ίδιος υποδέχεται ομάδα προσφύγων. Χαμογελά και καλωσορίζει ένα κοριτσάκι. Ό,τι δεν θα έκανε ποτέ ο Τραμπ δηλαδή. Και γράφει: «Σε εκείνους που ξεφεύγουν από τους διωγμούς, την τρομοκρατία και τον πόλεμο, οι Καναδοί θα σας καλωσορίσουν ανεξάρτητα από τη θρησκεία σας. Η διαφορετικότητα είναι η δύναμή μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ρόλος της Μελάνια στις αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ και η διαρκώς αυξανόμενη επιρροή της στις σκέψεις του προέδρου
Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών διαδραματίζει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του συζύγου της, σύμφωνα με ανάλυση της εφημερίδας Guardian
Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ
Πέθανε ο Τζιμ Λόβελ σε ηλικία 97 ετών, ο αστροναύτης πίσω από το «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα»
Ο Αμερικανός αστροναύτης Τζιμ Λόβελ, που οδήγησε το Apollo 13 σε μια θαυματουργή επιστροφή στη Γη το 1970, πέθανε σε ηλικία 97 ετών – Η BBC του αφιέρωσε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό
Ο Τζιμ Λόβελ το 2006