Κόσμος

Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Μελάνια σε κέντρο φιλοξενίας παιδιών μεταναστών στην Αριζόνα

Νέα επίσκεψη της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ σε κέντρο φύλαξης παιδιών γονέων παράτυπων μεταναστών. Η Μελάνια Τραμπ μετέβη σήμερα αεροπορικώς στην Αριζόνα, με την ενδυμασία της να κλέβει γι' άλλη μία φορά τις εντυπώσεις.

Άλλη μία αιφνιδιαστική επίσκεψη προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν τα παιδιά που μπήκαν παράνομα στη χώρα μαζί με τους μετανάστες γονείς τους, πραγματοποιεί σήμερα η Μελάνια Τραμπ.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη που πραγματοποιεί η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε διάστημα μίας εβδομάδας σε τέτοια κέντρα φιλοξενίας.

Η Μελάνια Τραμπ φέρεται ότι άσκησε πιέσεις στον σύζυγό της να αλλάξει τη “σκληρή” γραμμή του στο μεταναστευτικό μετά τις εικόνες και τα βίντεο μικρών παιδιών που έκλαιγαν σπαραχτικά αφότου χωρίστηκαν από τους γονείς τους στα σύνορα.

“Θα συνεχίσει να λέει στον σύζυγό της την άποψή της σε ό,τι αφορά τις επανενώσεις οικογενειών”, σχολίασε η εκπρόσωπός της, Στέφανι Γκρίσαμ, μιλώντας σε δημοσιογράφους που ταξίδευαν μαζί της στο αεροπλάνο που την μετέφερε στην Αριζόνα.

Melania
πηγή Reuters
Melania
πηγή Reuters

πηγή:  ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα 14 σημεία του σχεδίου Τραμπ για το Ιράν: Πυρηνικός αφοπλισμός, ανοικτά τα Στενά του Ορμούζ και άρση κυρώσεων
Το σενάριο μιας γρήγορης και γενικής συμφωνίας που αποκαλύπτει το Channel 12 προκαλεί επιφυλάξεις στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ που φοβάται πως η Τεχεράνη δεν θα σταματήσει τις επιθέσεις
Ντόναλντ Τραμπ
Οι ΗΠΑ περιμένουν την απάντηση του Ιράν για ειρηνευτική σύνοδο μέχρι την Πέμπτη – Οι επιφυλάξεις του Ισραήλ και το σχέδιο των 15 σημείων
Ο Λευκός Οίκος εξετάζει συνομιλίες υψηλού επιπέδου για τερματισμό του πολέμου, ενώ η Τεχεράνη δεν έχει απαντήσει και το Τελ Αβίβ εκφράζει έντονες ανησυχίες για πιθανές παραχωρήσεις
Πύραυλοι του Ιράν
Ένοχος για βιασμό σερβιτόρας το 1972 ο Μπιλ Κόσμπι - Θα πληρώσει αποζημίωση 60 εκατομμυρίων δολαρίων
Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός είχε προσφέρει κρασί και ένα χάπι, το οποίο η πρώην σερβιτόρα πίστευε ότι ήταν ασπιρίνη, πριν χάσει τις αισθήσεις της και ξυπνήσει μετά από ώρες γυμνή
Μπιλ Κόσμπι