Κόσμος

Αιματοκύλισμα ξανά στη Συρία! 13 νεκροί και 22 τραυματίες

Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από βομβαρδισμούς των κυβερνητικών δυνάμεων στην πόλη Ντούμα, που βρίσκεται στ' ανατολικά της πρωτεύουσας Δαμασκού, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το αναφερόμενο παρατηρητήριο, που έχει την έδρα του στη Βρετανία και μεταδίδει πληροφορίες μέσω δικτύου επαφών του στη Συρία, αναμένει αύξηση του αριθμού των νεκρών καθώς υπάρχουν 22 τραυματίες, μερικοί από αυτούς, σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι