Κόσμος

Αιματοκύλισμα στο Ιράκ – 32 νεκροί, ανάμεσά τους παιδιά

Στους 32 αυξήθηκαν οι νεκροί από τη διπλή βομβιστική επίθεση με παγιδευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης Σαμάουα στα νότια του Ιράκ. 

Από τις επιθέσεις αυτές, τραυματίστηκαν 75 άτομα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των αστυνομικών και νοσοκομειακών αρχών. 

Η πρώτη έκρηξη έγινε κοντά στο κτίριο του προσωρινού συμβουλίου διοίκησης της πόλης και η δεύτερη σε απόσταση 60 μέτρων από στάση λεωφορείου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που αναμένουν αύξηση του αριθμού των νεκρών, εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών.
Μη επιβεβαιωμένες φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν αρκετά πτώματα στο έδαφος, στα σημεία των επιθέσεων, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Τελ Αβίβ, με σφυροκόπημα στην Τεχεράνη απαντά το Ισραήλ – Τραυματίες από την ομοβροντία ιρανικών πυραύλων
Aνοίξτε τα Στενά του Ορμούζ αλλιώς θα σας στείλουμε πίσω στη Λίθινη Εποχή, απειλεί ο Τραμπ - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
Κατεστραμμένο κτίριο στην Τεχεράνη