Κόσμος

Αισιοδοξία για ομοφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν

Η Κίνα αντιδρά περισσότερο σε αυτό το ενδεχόμενο και υποστηρίζει ότι επιθυμεί να δει μια διπλωματική λύση.

Η Ομάδα των G8 εκτιμά πως η διεθνής κοινότητα θα καταλήξει σε ομοφωνία για την καλύτερη δυνατή διαπραγμάτευση για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.

” Διαβλέπουμε μια συνεχώς αυξανόμενη ετοιμότητα εκ μέρους πολλών χωρών, μεταξύ των οποίων και η Κίνα για τις επιπτώσεις του εξοπλιστικού πυρηνικού προγράμματος του Ιράν…Πιστεύουμε ότι θα επιτευχθεί ομοφωνία για το καλύτερο δυνατό τρόπο της προώθησης των διαπραγματεύσεων”, δήλωσε η Κλίντον σε συνέντευξη τύπου με τους υπουργούς Εξωτερικών της G8 στον Καναδά.

Τα Δυτικά κράτη που μετέχουν στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών πιέζουν για την επιβολή επιπλέον κυρώσεων στο Ιράν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ και Μελάνια αγνόησαν επιδεικτικά το πρωτόκολλο στο Γουίνδσορ: Έφτασαν καθυστερημένοι, δεν υποκλίθηκαν – Τα «πατρικά» αγγίγματα στον Κάρολο
Με τιμές, άμαξες, μπάντα και 41 κανονιοβολισμούς υποδέχτηκε ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα τους Τραμπ - «Είσαι πανέμορφη» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στην Κέιτ Μίντλετον
Kirsty Wigglesworth
9