Κόσμος

Ακάρ: «Λάθος οι υπολογισμοί της Ελλάδας για το Καστελόριζο»

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Χουλουσί Ακάρ έκανε… ρεβεγιόν πάνω από το Αιγαίο, όπως ενημέρωσε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, έκανε εναέριες επιθεωρήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, μαζί με τον Διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας στρατηγό Atilla Gülan, προχωρώντας σε νέες προκλητικές δηλώσεις σε βάρος της Ελλάδας.

“Η πολιτική της Τουρκίας είναι ξεκάθαρη. Βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο, την αυτοάμυνα, τα δικαιώματα μας και αυτά των αδερφών Κυπρίων. Εξοπλίζουν τα νησιά, παραβιάζοντας τις διεθνείς συμφωνίες. Συνεχίζουμε να είμαστε σε επαγρύπνηση. Δεν έχουμε επιτρέψει κανένα τετελεσμένο μέχρι σήμερα, ούτε και θα επιτρέψουμε”, είπε. Και αναφερόμενος στο Καστελόριζο, τόνισε ότι “δεν μπορεί να έχει 40.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα υφαλοκρηπίδας” και πως “οι υπολιγισμοί είναι λάθος”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι