Κόσμος

Αλεξίσφαιρο… Iphone! Η απίστευτη ιστορία του ανθρώπου που επέζησε από το μακελειό στην Καλιφόρνια

Ο 24χρονος Κέβιν Ορτίζ δέχθηκε πέντε σφαίρες στο κορμί του, είναι όμως ζωντανός και η γιατροί λένε ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου... Φαίνεται όμως ότι ζει χάρη σ την τύχη και... το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως περιγράφει η μητέρα του, ο 24χρονος είχε μαζί του δύο τηλέφωνα την ώρα του μακελειού στο Σαν Μπερναρτνίνο. Όταν το ζευγάρι των εκτελεστών μπήκε στην αίθουσα που βρισκόταν εκείνος και δεκάδες συνάδελφοί του επικράτησε πανικός. Οι εκτελεστές πυροβολούσαν αδιακρίτως.
Πριν προλάβει να αντιδράσει ο Κέβιν Ορτίζ άρχισε να δέχεται τις σφαίρες τη μια πίσω από την άλλη. Χτυπήθηκε στα ΄χέρια και στα πόδια. Μια σφαίρα τον χτύπησε στο στήθος. Θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει, όμως το βλήμα χτύπησε στη γωνία του κινητού του τηλεφώνου και εξοστρακίστηκε, δεν μπήκε στο σώμα του. Ουσιαστικά το κινητό του ήταν αυτό που σταμάτησε τη σφαίρα που θα μπορούσε να είναι μοιραία.
Ο νεαρός αναμένεται να χειρουργηθεί ξανά μέσα στην ημέρα, ωστόσο οι γιατροί αίναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Πηγή DailyMail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλύψεις στη δίκη του βαρυποινίτη, της 37χρονης Νάταλι και του «εισπράκτορα» στην Κύπρο - Τα τηλεφωνήματα από το κελί, οι θυρίδες και ο πίνακας μεγάλης αξίας
Ο βαρυποινίτης Γιώργος Ζαβράντωνας και η 37χρονη Νάταλι Τζιαπούρα κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από 1.000.000 ευρώ, μέσα σε μόλις 6 μήνες
Νάταλι Τζιαπούρα
Σε ελληνόκτητο πλοίο η επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα ανοιχτά της Υεμένης – Δέχτηκε ρουκέτες και αναχαίτισε drones
Το ελληνόκτητο πλοίο υπέστη σημαντικές ζημιές και το πλήρωμα - ανάμεσα στο οποίο δεν υπάρχουν Έλληνες, δέχθηκε εντολή να το εγκαταλείψει για λόγους ασφαλείας
Φωτογραφία αρχείου
Συγκλονίζει 27χρονος που πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του στο Τέξας - «Συγγνώμη, δε θα τα καταφέρω, σας αγαπώ»
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την οικογένειά του, έσπασε με γροθιά ένα παράθυρο, κόβοντας μία αρτηρία, με συνέπεια να πεθάνει από αιμορραγία
Τέξας
1