Κόσμος

Άλλοι 638 νεκροί στις ΗΠΑ από τον κορονοϊό

Πλησιάζει τους 98.000 ο αριθμός των νεκρών στις ΗΠΑ εξαιτίας του κορονοϊού. Ο απολογισμός των τελευταίων 24 ωρών ήταν πολύ κάτω από τους 1.000.

Τις τελευταίες 24 ώρες στις ΗΠΑ, 638 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός, με αποτέλεσμα ο συνολικός απολογισμός να φτάσει, το βράδυ της Κυριακή, τους 97.686 νεκρούς, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης στις ΗΠΑ ανέρχεται σε 1.641.585.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει υποστεί μακράν το πιο βαρύ πλήγμα από οποιαδήποτε άλλη στον πλανήτη από την πανδημία του κορονοϊού, σε απόλυτους αριθμούς θανάτων και κρουσμάτων μόλυνσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Revenge on Gold Diggers»: Κατακραυγή για το νέο videogame που αναπαράγει τον σεξισμό και τα στερεότυπα της γυναίκας – «χρυσοθήρα»
Οι δημιουργοί του επιμένουν ότι ποτέ δεν είχαν την πρόθεση να «στοχεύσουν τις γυναίκες», αλλά ήθελαν να διευκολύνουν τον «ανοιχτό διάλογο σχετικά με τα συναισθηματικά όρια και τις γκρίζες ζώνες στις σύγχρονες σχέσεις»
Σκηνή από το αμφιλεγόμενο videogame