Κόσμος

Αλβανία: Βουλευτές της αντιπολίτευσης άναψαν καπνογόνα μέσα στο κοινοβούλιο

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν σήμερα (14.12.2023) στο κοινοβούλιο της Αλβανίας, όταν βουλευτές της αντιπολίτευσης διέκοψαν τη συνεδρίαση, ανάβοντας καπνογόνα και απαιτώντας να διενεργηθεί έρευνα κατά της κυβέρνησης για διαφθορά.

Το κοινοβούλιο της Αλβανίας αναμενόταν να ψηφίσει την συμφωνία για το μεταναστευτικό με την Ιταλία, αλλά η πρόεδρος Λιντίτα Νίκολα αφαίρεσε το θέμα από την ημερήσια διάταξη αφού το Συνταγματικό Δικαστήριο την Τετάρτη έθεσε σε αναμονή την επικύρωση. Το δικαστήριο θα πραγματοποιήσει δημόσια ακρόαση στις 18 Ιανουαρίου για να κρίνει εάν η συμφωνία παραβιάζει το Σύνταγμα της Αλβανίας.

albania kapnogona reuters albania kapnogona reuters albania kapnogona reuters Οι αναταραχές στο αλβανικό κοινοβούλιο άρχισαν τον Οκτώβριο λίγο πριν ο 79χρονος Σαλί Μπερίσα, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος και ηγέτης του κεντροδεξιού Δημοκρατικού Κόμματος, καταγγελθεί από τον Εισαγγελία για διαφθορά.

Έκτοτε ως αντίδραση, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης χρησιμοποιούν φωτοβολίδες και καπνογόνα… albania kapnogona reuters albania kapnogona reuters

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πούτιν προσκαλεί δυτικούς πολέμιους της woke ατζέντας να μείνουν στη Ρωσία: Βίζα σε όσους «τιμούν τις παραδοσιακές ρωσικές ηθικές αξίες»
Το «Anti-Woke-Βίζα», όπως λέγεται ανεπίσημα το πρόγραμμα των θεωρήσεων βάσει κοινών αξιών, ξεκίνησε ο πρόεδρος Πούτιν τον Αύγουστο του 2024
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ