Κόσμος

Αμετανόητος ο Τραμπ για τις “παρακολουθήσεις” Ομπάμα!

Ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε σήμερα ότι "πολύ σπάνια" μετανιώνει για τα μηνύματα που αναρτά στο Twitter, αποκρούοντας μια ερώτηση σχετικά με τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς του ότι ο προκάτοχός του, ο Μπαράκ Ομπάμα, υπέκλεπτε τα τηλεφωνήματά του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ο Τραμπ είπε ότι δυο τους “τουλάχιστον έχουν κάτι κοινό”, αναφερόμενος προφανώς στις πληροφορίες ότι κατά την προεδρία του Ομπάμα οι αμερικανικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν και το δικό της τηλέφωνο.

Ηγετικά στελέχη του Κογκρέσου, και των δύο κομμάτων, έχουν δηλώσει ότι δεν πιστεύουν πως ο Τραμπ είχε πέσει θύμα υποκλοπών.

Ο πρόεδρος απέρριψε επίσης την κριτική σε βάρος του εκπροσώπου του, του Σον Σπάισερ ο οποίος την Πέμπτη είπε ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες βοήθησαν τον Ομπάμα στις παρακολουθήσεις. Σύμφωνα με τον Τραμπ, ο Σπάισερ απλώς επαναλάμβανε τις δηλώσεις που έκανε ένας αναλυτής του τηλεοπτικού καναλιού Fox News.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρεις νεκροί από ανατροπή σκάφους στο Σαν Ντιέγκο - Δύο παιδιά ήταν μεταξύ των επιβατών
Η Aμερικανική ακτοφυλακή δήλωσε σε ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ ότι διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό εννέα ανθρώπων που αγνοούνται στα ανοιχτά της παραλιακής πόλης Ντελ Μαρ
Μέλη των μέσων ενημέρωσης φωτογραφίζουν το πλοιάριο που εμπλέκεται στη θανατηφόρα ανατροπή του σκάφους Panga στα ανοικτά της παραλίας Torrey Pines State Beach, αφού σύρθηκε βόρεια από το σημείο όπου το σκάφος βγήκε στην ακτή στο Del Mar της Καλιφόρνιας
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν – Η Άγκυρα στηρίζει το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό των πολέμων
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, δήλωσε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προώθηση της συνεργασίας της με τις ΗΠΑ σε πολλούς τομείς, ιδίως στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας
Οι Ταγίπ Ερντογάν και Ντόναλντ Τραμπ