Κόσμος

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς: Η πρόταση των ΗΠΑ για τη Γάζα «γέρνει» προς το Ισραήλ

«Πρέπει να λάβουμε αυτό το σχέδιο σε γραπτή και σαφή μορφή πριν απαντήσουμε σε αυτό» τόνισε

Ο ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς Μοχάμεντ Μαρντάουι δήλωσε σε συνέντευξή του στο καναλι Al Jazeera του Κατάρ ότι το σχέδιο ειρήνης για τη Γάζα που παρουσίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου «κλίνει προς την ισραηλινή οπτική».

«Αυτό που ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου (σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου) κλίνει προς την ισραηλινή οπτική γωνία· είναι κοντά σε αυτό που επιμένει ο Νετανιάχου για να συνεχίσει τον πόλεμο», τόνισε ο αξιωματούχος της Χαμάς.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «πρέπει να λάβουμε αυτό το σχέδιο σε γραπτή και σαφή μορφή πριν απαντήσουμε σε αυτό. Το σχέδιο πρέπει να βρίσκεται στα χέρια της Χαμάς και των παλαιστινιακών οργανώσεων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν διαψεύδει ότι έχει προγραμματίσει συνάντηση με Αμερικανούς απεσταλμένους στο Πακιστάν
Ο Ιρανός ΥΠΕΞ, σε ανάρτησή του έγραψε ότι θα επισκεφθεί το Πακιστάν, το Ομάν και τη Ρωσία, για να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις ενώ δεν κάνει καμία αναφορά για επαφές του με Γουίτκοφ και Κούσνερ
Ο Ιρανός ΥΠΕΞ, Αμπάς Αραγτσί
Το ζευγάρι που μήνυσε κλινική εξωσωματικής στη Φλόριντα επειδή τους εμφύτευσαν λάθος έμβρυο βρήκε τους γενετικούς γονείς του παιδιού
Ο δικηγόρος τους ανέφερε ότι «τα ερωτήματα που απομένουν σχετικά με την τύχη των αγνοούμενων εμβρύων της Τίφανι και του Στίβεν... εξακολουθούν να εκκρεμούν»
Η Τίφανι Σκορ και ο Στίβεν Μιλς με το μωρό τους, τη Σία 8