Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτη υπόθεση παιδικής κακοποίησης: Τάιζε με σκυλιά τα παιδιά της και τα είχε κλειδωμένα (pics, vid)

Απίστευτη υπόθεση παιδικής κακοποίησης: Τάιζε με σκυλιά τα παιδιά της και τα είχε κλειδωμένα (pics, vid)
Φωτογραφία video grab

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τη ζωή δύο παιδιών, ηλικίας 2 και 4 ετών, στην Ουκρανία. Η μητέρα τους, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, τα ανάγκαζε να τρώνε αδέσποτα σκυλιά και ζούσαν μέσα σε σωρούς από σκουπίδια. 

Η σοκαριστική υπόθεση παιδικής κακοποίησης -όπως αναφέρει η Daily Mail- αποκαλύφθηκε, μετά από καταγγελίες γειτόνων της οικογένειας. Η 4χρονη Masha και ο 2 ετών αδελφός της ζούσαν με την μητέρα και την γιαγιά τους στην πόλη Kharkiv. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο γυναίκες μάζευαν σκουπίδια και τα έφερναν στο σπίτι, μετατρέποντάς το σε χωματερή. Η τουαλέτα ήταν χαλασμένη, το νερό είχε κοπεί εξαιτίας απλήρωτων λογαριασμών και κατσαρίδες «περπατούσαν» στους τοίχους.

 

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η 30χρονη Lilia Granenko τάιζε τα παιδιά της με αδέσποτα σκυλιά που έβρισκε στην περιοχή. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι τα παιδάκια δεν είχαν βγει ποτέ έξω από το σπίτι και ήταν κλειδωμένα μέσα με τη μαμά και τη γιαγιά τους.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τα δύο παιδάκια πολύ αδύνατα και να λιμοκτονούν και η μητέρα συνελήφθη. 

Δείτε φωτογραφίες:

Η 30χρονη Lilia Granenko χει πέντε παιδιά από διαφορετικούς άντρες και για τα άλλα τρία έχει χάσει την επιμέλεια, το ένα ζει με τον μπαμπά του και τα άλλα δύο σε ορφανοτροφείο.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας:

Πηγή φωτογραφιών: video grab 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις