Κόσμος

Αποκάλυψη! Τρομοκράτες ετοίμαζαν επίθεση με τρεις βόμβες στον αγώνα Γερμανία – Ολλανδία!

Τρεις βόμβες στο στάδιο όπου θα διεξαγόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ολλανδίας παρουσία της καγκελαρίου 'Άνγκελα Μέρκελ, μία σε στάση λεωφορείου και μία σε σιδηροδρομικό σταθμό, σχεδίαζε να τοποθετήσει ομάδα τρομοκρατών την περασμένη Τρίτη στο Ανόβερο, ωστόσο τα σχέδιά της ανετράπησαν λόγω της έγκαιρης ακύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα από τις αρχές. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, η οποία επικαλείται πληροφορίες από κύκλους των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας, οι γερμανικές αρχές είχαν ειδοποιηθεί σχετικά από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες είχαν μάλιστα στη διάθεσή τους τα ονόματα των επίδοξων δραστών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στην πόλη δεν βρέθηκαν τελικά εκρηκτικά, ωστόσο το Βερολίνο εκτιμά ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στην Γερμανία παραμένει υψηλός, καθώς, όπως επισημαίνει στην Bild am Sonntag ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ, είναι περίπου 760 οι Γερμανοί πολίτες που έχουν ενταχθεί στις δυνάμεις του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους, ενώ ο αριθμός των «υπόπτων» είναι σήμερα μεγαλύτερος από ποτέ. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 25