Κόσμος

Ασυγκράτητοι! Έκαναν έρωτα στο γραφείο και τους έπαιρναν μάτι οι περαστικοί

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί και παρακολουθούσε το ασυγκράτητο ζευγάρι. Έκαναν έρωτα σε κεντρικό γραφείο στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι έζησε στιγμές πάθους με κοινό για 20 λεπτά πριν τελικά συνέχισαν τις ερωτικές περιπτύξεις τους στο πάτωμα. Τότε ήταν που άρχισε και να διαλύεται το πλήθος που τους παρακολουθούσε από τον δρόμο στο Σόχο.

“Δεν μπορούσα να δω το πρόσωπό της, αλλά εκείνος φαινόταν πολύ ενθουσιασμένος. Αυτό είναι σίγουρο”. Αυτό ανέφερε ένας από τους περαστικούς που έγιναν μάρτυρες των στιγμών πάθους του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, που άθελά του έδινε “παράσταση” στο Λονδίνο, δεν θα αργήσει πιθανότατα να ανακαλύψει τι ακριβώς γινόταν κάτω από το γραφείο. Οι φωτογραφίες τους άλλωστε κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επικριτής του Τραμπ ο 40χρονος που πυροβόλησε και έκαψε εκκλησία Μορμόνων στο Μίσιγκαν - 4 οι νεκροί
Ο δράστης που είναι ένας 40χρονος πεζεναύτης φέρεται να έχει μια πινακίδα με την ένδειξη «Σταματήστε τον Τραμπ» στο σπίτι του - Οι πιστοί στην εκκλησία έπεσαν πάνω σε παιδιά για να τα προστατεύσουν από τα πυρά του ενόπλου που έπεσε νεκρός τους αστυνομικούς
Πυροβολισμοί με νεκρούς στο Μίτσιγκαν