Κόσμος

Αυτοκτονία σε ζωντανή σύνδεση – 19χρονη κατονόμασε τον βιαστή της και αυτοκτόνησε! ΒΙΝΤΕΟ

Είναι από τις ειδήσεις που στο άκουσμά τους δεν ξέρεις πως να τις διαχειριστείς. Μια 19χρονη κοπέλα επέλεξε να αυτοκτονήσει σε ζωντανή σύνδεση για να στείλει όπως είπε ένα μήνυμα.

Το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε στην Γαλλία και η κοπέλα έδειξε ζωντανά το τέλος της σύντομης ζωής της. Όπως είπε, ήταν θύμα βιασμού και πριν αυτοκτονήσει πηδώντας μπροστά από ένα τρένο είπε το όνομα του άνδρα που την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Η 19χρονη έδειξε σε ζωντανή σύνδεση την αυτοκτονία της μέσω της εφαρμογής video-streaming Periscope, και το πιο συγκλονιστικό ακόμα είναι ότι την αυτοκτονία παρακολούθησαν περίπου 1.000 άνθρωποι.
«Αυτό που θα γίνει σε λίγο είναι πολύ σοκαριστικό και δεν το κάνω για την δημοσιότητα. Το κάνω για να στείλω ένα μήνυμα», είπε πριν πηδήξει μπροστά από το διερχόμενο τρένο στο Εγκλί.

Όσοι παρακολουθούσαν το βίντεο έκαναν και σχόλια πάνω σε αυτά που έλεγε το απελπισμένο κορίτσι. «Περιμένουμε! Δώσε μας ενα στοιχείο» της έλεγαν.
Πριν δώσει τέλος στην ζωή της η 19χρονη είπε το όνομα του άνδρα που την βίασε.
Εκτός από το υλικό που ανέβηκε στο Periscope η τραγική πράξη της κοπέλας καταγράφηκε και από κάμερα ασφαλείας στον σιδηροδρομικό σταθμό ο οποίος είναι σε προάστιο 30 χλμ νότια του Παρισιού.
Ο θάνατος της κοπέλας ήταν ακαριαίος. Η αστυνομία κατάσχεσε το κινητό της και διατάχθηκε έρευνα.
Το κορίτσι πριν αυτοκτονήσει έστειλε ένα SMS σε συγγενικό της πρόσωπο αρκετά λεπτά πριν κάνει το απονενοημένο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παλαιστινιακό κράτος: Ποιές χώρες του ΟΗΕ το έχουν αναγνωρίσει – Ιστορικό κύμα διπλωματικών κινήσεων
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια πολέμου στη Γάζα, ανοίγει ένα νέο διπλωματικό μέτωπο – Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες αναγνώρισαν επίσημα το παλαιστινιακό κράτος, ακολουθώντας τη διεθνή πλειοψηφία που έχει ήδη ταχθεί υπέρ του
Διαδηλωτές με σημαίες της Παλαιστίνης
Ο Μακρόν πήρε τηλέφωνο τον Τραμπ για να ανοίξουν οι δρόμοι στη Νέα Υόρκη: «Μάντεψε! Με σταμάτησαν για να περάσεις εσύ»
Ο Γάλλος Πρόεδρος και η αυτοκινητοπομπή του εγκλωβίστηκαν λόγω των μέτρων ασφαλείας και αποφάσισε να πάει με τα πόδια. Ο διάλογος με τον αστυνομικό
Ο Μακρόν πήρε τηλέφωνο τον Τραμπ για να ανοίξουν οι δρόμοι στη Νέα Υόρκη: «Μάντεψε! Με σταμάτησαν για να περάσεις εσύ»
19
Διχασμένη η Ευρώπη για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους: Αντιστέκονται Ιταλία και Γερμανία, ένθερμος υποστηρικτής ο Μακρόν
Το Ισραήλ εξετάζει την προσάρτηση περιοχών της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης αλλά και τη λήψη μέτρων σε βάρος του Παρισιού που αναγνώρισε το παλαιστινιακό κράτος και επιμένει σε συμφωνία ειρήνης
Εμανουέλ Μακρόν