Κόσμος

Αυτοκτόνησε ο Chris Cornell – Τον βρήκαν με ζώνη στον λαιμό [vids]

Οι αρχές εξετάζουν τον αιφνίδιο θάνατο του 52χρονου τραγουδιστή Chris Cornell ως αυτοκτονία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι εξετάζουν την πιθανότητα της αυτοκτονίας του τραγουδιστή των Soundgarden chris Cornell, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουν σε οριστικό συμπέρασμα.

“Στις 12 π.μ. δεχτήκαμε μια κλήση από το ξενοδοχείο MGM Grand Casino. Φαίνεται ένας φίλος πήγε να ελέγξει τον Cornell με αίτημα της γυναίκας του. Πήγε στο ξενοδοχείο και τον βρήκε αναίσθητο στο μπάνιο. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και κηρύχθηκε νεκρός”, τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Ντιτρόιτ.

Αυτή τη στιγμή, όπως ανέφερε, η έρευνα των αρχών στηρίζεται στην πιθανότητα της αυτοκτονίας. Ωστόσο πρέπει να γίνουν πρώτα οι τοξικολογικές εξετάσεις και να βγει το ιατροδικαστικό πόρισμα για ασφαλή συμπεράσματα.

Χωρίς να μπορεί να επιβεβαιώσει αν πέθανε από στραγγαλισμό, άλλος εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο Variety πως ο τραγουδιστής βρέθηκε με μια “ζώνη” γύρω από τον λαιμό του.

“Η σύζυγός του Βίκυ (Καραγιάννη) και η οικογένειά του σοκαρίστηκαν όταν πληροφορήθηκαν τον αιφνίδιο θάνατό του. Θέλουν να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές του για τη συνεχή έκφραση της αγάπης τους και την αφοσίωσή τους και να ζητήσουν αυτές τις ώρες τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής”, επισημαίνεται σε ανακοίνωσή τους.

Πηγή: Variety

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γαλλία: Η Εθνοσυνέλευση «παγώνει» τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού έως το 2027 – Πολιτική «ανάσα» για την κυβέρνηση Λεκορνί
Οι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της αναστολής της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού μέχρι τις επόμενες προεδρικές εκλογές, ανοίγοντας τον δρόμο για την έγκριση του προϋπολογισμού του 2026
Η Εθνοσυνέλευση στη Γαλλία
Γερμανία: Σύλληψη υπόπτου της Χαμάς στα γερμανοτσεχικά σύνορα – Σχεδίαζε επιθέσεις σε εβραϊκούς στόχους στην Ευρώπη
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία της Γερμανικής Αστυνομίας για την Καταπολέμηση του Εγκλήματος (BKA) συνέλαβε έναν άνδρα που ύποπτος ότι είχε προμηθευτεί όπλα για λογαριασμό της Χαμάς
Ένας μαχητής της Χαμάς
Η Μαρίν Λε Πεν δεν θα είναι υποψήφια για Πρόεδρος της Γαλλίας το 2027 αν δεν δικαιωθεί στο εφετείο
Αν κριθεί ξανά ένοχη και της επιβληθεί ποινή που θα της απαγορεύει να θέσει υποψηφιότητα, δήλωσε ότι θα παραδώσει τα ηνία στον 30χρονο προστατευόμενό της, Ζορντάν Μπαρντελά
Μαρίν Λε Πεν