Κόσμος

Αυτοπυρπολύθηκε μπροστά από το Χρηματιστήριο του Παρισιού προς παραδειγματισμό

Ένας Ελβετός κωμικός αφού έβγαλε τα ρούχα του, έβαλε φωτιά στη βενζίνη που είχε ρίξει γύρω του, φωνάζοντας "Σταματήστε τη Νέα Υόρκη, σταματήστε το Σίτι, σταματήστε το Παρίσι, σταματήστε τα Χρηματιστήρια!"

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πασκάλ Μπονγκάρ αποφάσισε να κάνει αναπαράσταση μιας απόπειρας αυτοπυρπόλυσης στα σκαλιά του “Παλέ Μπρονιάρ”, του μεγάρου όπου στεγάζεται το Χρηματιστήριο του Παρισιού, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα.

“Δίνω το παράδειγμα για τους Ισπανούς και τους Γάλλους Αγανακτισμένους, όπως εκείνος ο νεαρός Τυνήσιος που αυτοπυρπολήθηκε και ξεκίνησε την Αραβική Άνοιξη: Θέλω την πτώση του διεθνούς τραπεζικού συστήματος”, εξήγησε ο ίδιος.

Τουλάχιστον 10 περαστικοί κοιτούσαν από περιέργεια προσπαθώντας να καταλάβουν τι συνέβη όταν ένας πυροσβέστης έσβησε γρήγορα τη φωτιά με τη βοήθεια πυροσβεστήρα. Στη συνέχεια ο 50χρονος ηθοποιός, που υπέστη ελαφρά εγκαύματα, φόρεσε ξανά τα ρούχα και φυσικά συνελήφθη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Γερμανός τουρίστας εξηγεί πως κέρδισε αποζημίωση για τις ξαπλώστρες στο ξενοδοχείο της Κω – «Και οι 400 ήταν πιασμένες»
Αναγκαζόταν να ξυπνά νωρίς το πρωί για να βρει ξαπλώστρες για την οικογένειά του αλλά μάταια - Τα παιδιά του έκαναν υπομονή περιμένοντας στο τσιμέντο δίπλα από την πισίνα
Τουρίστας
Το Ιράν χαρακτηρίζει «παράδοση» την αμερικανική πρόταση και την απορρίπτει – Ζητάει αποζημιώσεις και πλήρη έλεγχο του Ορμούζ
Η Τεχεράνη ζητά σαφείς διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω στρατιωτικές ενέργειες κατά του Ιράν, ενώ επιμένει και στην κατάργηση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στις εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου
Στενά του Ομρούζ