Κόσμος

It’s a boy! Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον – Γιος το νέο βασιλικό μωρό

- Δεύτερο αγόρι για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ - Απέκτησαν το τρίτο τους παιδί, μετά τον 4χρονο πρίγκιπα Γεώργιο και την 2 ετών πριγκίπισσα Σάρλοτ - Η δούκισσα του Κέμπριτζ μπήκε σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο - Το νέο βασιλικό μωρό θα είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής της Βασίλισσας Ελισάβετ - Ποια είναι τα πιο πιθανά ονόματα για το νεογέννητο

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο το μεσημέρι της Δευτέρας (23.04.2018) η Κέιτ Μίντλετον. Είναι το τρίτο παιδί από το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, μετά τον 4 ετών πρίγκιπα Τζορτζ και τη 2 ετών πριγκίπισσα Σάρλοτ. Το νέο βασιλικό μωρό είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον αδερφό του πρίγκιπα Τζορτζ και την αδερφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ. Ο θείος του, πρίγκιπας Χάρι, είναι πλέον έκτος στη σειρά διαδοχής.

Δείτε live εικόνα έξω από το μαιευτήριο

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε και επίσημα από το παλάτι του Κένσινγκτον. Η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί στις 11:01 (σ.σ. 13:01 ώρα Ελλάδας). Το μωρό είναι υγιέστατο και ζυγίζει σχεδόν 3,6 κιλά. Παρών στη γέννα και ο μπαμπάς του… μπόμπιρα και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, πρίγκιπας Γουίλιαμ!

“Η δούκισσα του Κέμπριτζ και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Κένσινγκτον.

Ο δεύτερος γιος του πρίγκιπα Γουίλαμ και της Κέιτ Μίντλετον γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, μόλις δυο μέρες μετά τα 92α γενέθλια της πρόγιαγιάς του Βασίλισσας Ελισάβετ.

Φυσικά, δεν έλειψε η… παραδοσιακή ανακοίνωση!

Το… έμαθε και η Ελισάβετ

Το αγοράκι που έφερε στη ζωή η Κέιτ Μίντλεντον είναι το τρίτο δισέγγονο που αποκτούν από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος. “Η Βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας (σ.σ. Κάρολος), η δούκισσα της Κορνουάλης (σ.σ. Καμίλα), ο πρίγκιπας Χάρι και μέλη των δυο οικογενειών ενημερώθηκαν και είναι ευτυχείς με τα νέα”, ανέφερε η ανακοίνωση του Κένσινγκτον τα τα… υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το πρωί έσπασαν τα νερά της Κέιτ Μίντλετον

Ήταν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (23.04.2018) όταν έγινε γνωστό ότι η Κέιτ Μίντλετον μπήκε στο μαιευτήριο: «Η αυτής υψηλότητα δούκισσα του Κέμπριτζ μπήκε στο νοσοκομείο St Mary στο Πάντινγκτον, στο Λονδίνο νωρίτερα το πρωί στα πρώτα στάδια του τοκετού. Η δούκισσα πήγε με αυτοκίνητο από το παλάτι του Κένσινγκτον στην πτέρυγα Λίντο με τον δούκα του Κέμπριτζ», ανέφερε η ανακοίνωση.

Στο ίδιο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον είχε φέρει στον κόσμο και τα άλλα δυο παιδιά της. Το μαιευτήριο απέχει δύο χιλιόμετρα από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, επίσημη κατοικία του ζεύγους.

Στοιχήματα για το όνομα

Πλέον που η Κέιτ Μίντλετον γέννησε και όλοι έμαθαν πως το τρίτο παιδί του πριγκιπικού ζεύγους είναι αγόρι, το ενδιαφέρον (και σε στοιχηματικό επίπεδο) στρέφονται στο όνομα που θα πάρει ο νεογέννητος. Αν και γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, το… όνομα το έχει προλάβει ο μεγάλος αδερφός του.

Οπότε, ποιο θα είναι το όνομα του νέου διαδόχου του θρόνου; Άλμπερτ, Άρθουρ και Φρεντ είναι τα πλέον αγαπητά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί τους αστέγους της Ουάσινγκτον: Μετά την εθνοφρουρά έρχονται πρόστιμα και χειροπέδες
Ο Ντόναλντ Τραμπ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επικαλούμενος την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας η οποία σύμφωνα με έρευνες δείχνει πως δεν έχει αυξηθεί και βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 30 χρόνων
Ντόναλντ Τραμπ
Νετανιάχου: «Το Ιράν διατηρεί ακόμη 400 κιλά εμπλουτισμένου ουρανίου παρά τους βομβαρδισμούς στις πυρηνικές εγκαταστάσεις»
Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας ζητά να γίνει επαλήθευση σχετικά με την ποσότητα του ουρανίου που διαθέτει το Ιράν - Η ιρανική κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να αποκαλύψει τα στοιχεία
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 1
Συνάντηση Τραμπ-Πούτιν στην Αλάσκα: Ποια τοποθεσία θα επιλέξουν οι δύο ηγέτες – Τι δείχνει η Ιστορία των συναντήσεων κορυφής στο Άνκορατζ
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα συναντηθούν στην Αλάσκα στις 15 Αυγούστου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κανένα επίσημο στοιχείο για το ακριβές σημείο ή τη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς συνάντησης
Εικόνες του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ
Ουκρανία: «Καμία παραχώρηση εδαφών στη Ρωσία» λένε ουκρανοί στρατιώτες – Αμφιβολίες για άμεση εκεχειρία
Στρατιώτες στην περιφέρεια του Χαρκόβου δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν τον πόλεμο, απορρίπτοντας κάθε ιδέα παραχώρησης εδαφών, ενόψει της συνάντησης Τραμπ – Πούτιν
Μέλη της 65ης Ξεχωριστής Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ένοπλων Δυνάμεων στην Ουκρανία 1
Ουγγαρία: Ο Βίκτορ Όρμπαν υποστηρίζει ότι η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας εκτίμησε ότι η Ουκρανία έχει χάσει τη σύγκρουση και ότι η Ρωσία έχει αναδειχθεί νικήτρια, παραμονή της συνάντησης μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν 2