Κόσμος

CIA: Θα χρειαστούν χρόνια για να ανασυγκροτηθεί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Μια σειρά αξιόπιστων πληροφοριών υποδηλώνουν ότι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν υπέστη σοβαρές ζημιές

Ο διευθυντής της CIA Τζον Ράτκλιφ υποστήριξε πως μια σειρά αξιόπιστων πληροφοριών υποδηλώνουν ότι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν υπέστη σοβαρές ζημιές από τα πρόσφατα αμερικανικά πλήγματα και ότι θα χρειαστούν χρόνια για να ανασυγκροτηθεί.

«Αυτό περιλαμβάνει νέες πληροφορίες από μια ιστορικά αξιόπιστη και ακριβή πηγή/μέθοδο, ότι πολλές πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν καταστράφηκαν και θα πρέπει να ξαναχτιστούν τα επόμενα χρόνια» ανέφερε ο διευθυντής της CIA στην ανακοίνωσή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χαμάς: Ο Νετανιάχου συνεχίζει να λέει μία «σειρά από ψέματα προσπαθώντας να αποκρύψει την αλήθεια»
Ο Νετανιάχου, από την πλευρά του είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να καταλάβει τη Γάζα, αλλά να «την απελευθερώσει από τη Χαμάς», κατηγορώντας τους επικριτές του για «παγκόσμια εκστρατεία ψεμάτων»
Μαχητές της Χαμάς
«Το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφαση για τη Γάζα» - Κοινή δήλωση Ελλάδας και άλλων 4 χωρών
Με κοινή τους δήλωση οι Μόνιμοι Αντιπρόσωποι των 5 χωρών καταδίκασαν την απόφαση του Ισραήλ να επεκτείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα - «Ανθρωπιστική καταστροφή αδιανόητου μεγέθους»
Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ 10
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες προειδοποιούν ότι δεν θα δεχτούν μια «δεύτερη Γιάλτα»
Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο παρουσιάζουν το δικό τους σχέδιο ειρήνης και ξεκαθαρίζουν ότι το Κίεβο πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Ο Ζελένσκι απορρίπτει κάθε εδαφική παραχώρηση
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν 6